Tăierea de copaci pe o stradă importantă din Timişoara, blocată de autorităţile...

Tăierea de copaci pe o stradă importantă din Timişoara, blocată de autorităţile de mediu. Ce lucrări a vrut primăria să facă

0
DISTRIBUIȚI

defrisari in piata libertatii02

Autorităţile de mediu au blocat o intenție a Primăriei Timişoara, care au intenţionat să taie mai mulţi copaci de pe strada Avram Imbroane, care trece şi prin faţa Muzeului Satului. În timpul audienţelor online pe care Nicolae Robu le-a ţinut, ieri, pe Facebook, primarul a anunţat că lucrările de modernizare a acestei străzi au fost blocate pentru că municipalitatea nu a primit aprobarea pentru a tăia copacii de pe margine.

„Pe strada Avram Imbroane trebuiau tăiaţi copaci şi nu am primit aprobare.


Nu este în regulă să stăm cu oraşul blocat din cauza unui copac plantat într-un moment în care cu totul alta era situaţia oraşului sau fie acel copac a crescut spontan”, a explicat Nicolae Robu. Primarul Timişoarei a ţinut să se laude, din nou, cu faptul că în primul său mandat a reuşit să planteze aproximativ 30.000 de copaci, dintre care 10.000 în oraş şi restul în perdeau forestieră, adică în afara Timişoarei.

„Consider că în locul fiecărui copac tăiat trebuie să plantăm alţi zece. Am plantat, în total, 30.000 de copaci în primul mandat, nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva”, a conchis primarul Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.