Obiectiv aparent ușor pentru campioana Timișoara Saracens la București. La ce sunt...

Obiectiv aparent ușor pentru campioana Timișoara Saracens la București. La ce sunt atenți bănățenii în duelul cu deziluzia rundei a doua

0
DISTRIBUIȚI
Saracens RCM, de neoprit
Timișoara Saracens nu a avut milă de CSM Olimpia în ultimele întâlniri

Timișoara Saracens RCM se pregătește de prima deplasare din ediția 2016-17 a SuperLigii după startul pozitiv în fața rivalei din Baia Mare. Campioana e fără doar și poate favorită clară în fața celor de la CSM Olimpia București vineri, când cele două formații se vor înfrunta în etapa a doua.

Bănățenii au început pozitiv sezonul și par în continuare nr. 1 în România. De partea cealaltă CSM Olimpia a oferit prima surpriză a sezonului, una negativă pentru ea, pierzând pe terenul nou promovatei Poli Iași, scor 19-39. Tehnicianul timișorenilor, Grainger Heikell va acorda șanse unor nume noi în echipă, dar rămâne precaut. ”Vor fi schimbări în lot, în acest meci voi da șanse să joace și altor componenţi. Aş vrea să cred că nu vom cădea într-o capcană, să credem despre ei că sunt slabi, după ce au pierdut la Iaşi. La ei sunt şi câţiva dintre foştii noşti componenţi, deși au cunoştinţe despre jocul nostru.


Despre nou sosiţii la echipă pot spune că ei s-au integrat bine, sunt patru-cinci băieţi care încep să se simtă tot mai bine la echipă. Sunt sigur că ei vor juca foarte bine, că vor da totul în teren… Sunt mulțumit de victoria cu Baia Mare, am jucat bine, dar am făcut și numeroase greșeli pe care trebuie să le corectăm în meciul cu Bucureşti. Nu e deloc ușor să joci contra lor, ne-au oferit întotdeauna o bună replică, iar când am jucat la ei au fost întotdeauna meciuri strânse”, a declarat Grainger Heikell.

Căpitanul Timișoara Saracens consideră de asemenea că CSM Olimpia nu trebuie privită de sus. ”Noi mergem acolo având un singur obiectiv, să obţinem toate cele cinci puncte şi să mergem spre câştigarea trofeului. Trebuie să spunem că anul trecut am avut un meci foarte dificil acolo, ne-am cam chinuit. Noi trebuie să jucăm ceea ce ştim noi, nu să credem că trebuie să jucăm în funcţie de ce joacă ei. Este o etapă dificilă. Ei vin după înfrângerea de la Iaşi şi vor dori să arate că acolo înfrângerea a fost doar un accident”, a spus Stelian Burcea.

Problema stadionului rămâne

Cu un plan pentru un nou stadion în Ciarda Roșie doar la stadiul de PUZ și fără vești că situația se va mișca mai rapid, Timișoara Saracens se confruntă acum și ea cu problema chiriei la ”Dan Păltinișanu”. Meciurile din Challenge Cup se apropie și deocamdată situația a rămas blocată. ”Într-adevăr este o problemă, chiria actuală este foarte mare. Este posibil să fim nevoiţi să jucăm pe alt stadion meciurile europene… Sper că problema va fi cumva rezolvată, să nu se ajungă într-o situiaţie neplăcută”, a conchis azi și Attila Brosovszky, managerul sportiv al clubului.

Partida CSM Olimpia București – Timișoara Saracens RCM se dispută vineri, de la ora 17.00 (Dolce), în etapa a treia a SuperLigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.