Timişoreanca Lorraine a lansat videoclipul piesei „Antonio” VIDEO

Timişoreanca Lorraine a lansat videoclipul piesei „Antonio” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Solista timişoreancă Lorraine a lansat piesa Antonio
Solista timişoreancă Lorraine a lansat piesa Antonio

Timişoreanca Lorana Elena Zaharia (Lorraine), stabilită de un an în Anglia, a lansat recent piesa „Antonio”, care beneficiază de un videoclip extrem de senzual.

Melodia a fost produsă de băieţii de la Bros Project, adică Ovidiu Goja şi Ciprian Diac, iar versurile au fost scrise chiar de Lorraine.


„Colaborarea dintre noi a început acum un an şi de atunci am început să pregătim piese pentru proiectul Lorraine. Am lucrat la mai multe melodii, la stiluri diferite şi am ales să lansez prima piesă latino deoarece se potriveşte mai bine cu anotimpul”, a spus artista.

La rândul lor, băieţii de la Bros Project sunt foarte încântaţi de noul proiect. „Am ales să lucrăm cu Lorraine deoarece are un timbru deosebit şi am simţit că are foarte mult potenţial. Cariera ei este la început, dar cu siguranţă va ajunge un artist mare. Suntem foarte încântaţi de această colaborare”, au transmis Bros Project.

Cu ocazia promovării acestei piese, Lorraine va reveni în ţara noastră, ocazie cu care va poposi şi-n oraşul de pe Bega. „Timişoara este oraşul meu de suflet, «acasă» pentru mine. Aici am copilărit şi am legat prietenii, este locul în care mă întorc întotdeauna cu drag“, ne-a declarat Lorraine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.