Timişorenii cu suflet mare, încurajaţi să alerge într-o ştafetă de 200 kilometri...

Timişorenii cu suflet mare, încurajaţi să alerge într-o ştafetă de 200 kilometri pentru bursele unor copii săraci care învaţă bine. Cum poţi dona

0
DISTRIBUIȚI
alerg pentru o cauza
Timişorenii, încurajaţi să alerge pentru bursele unor elevi săraci.

Un IT-ist din Timişoara îi încurajează pe oamenii cu suflet mare să dea o mână de ajutor astfel încât mai mulţi elevi săraci, dar care învaţă bine, să primească o bursă anuală. Astfel, Remus Sime vă încurajează să participaţi la cea de-a V-a ediţie a proiectului „Alerg Pentru O Cauză„.

Traseu împărţit în tur de câte 5 kilometri

În cadrul acţiunii care are loc între 17 şi 18 septembrie, participanţii aleargă împreună, într-o ştafetă de 200 de kilometri, între Timişoara şi Beiuş. Cei care decid să alerge alături de Remus Sime, dar şi susţinători ai participanţilor, sunt încurajaţi şi să doneze o sumă de bani, toate fondurile strânse fiind folosite pentru acordarea de burse elevilor cu media peste 9 înscrişi la liceul din Beiuş, dar cu o situaţie materială modestă.

„Dorim astfel să dăm şansa fiecărui om care doreşte să susţină proiectul să facă mai mult decât a dona pentru burse: acum puteţi alerga împreuna cu noi pentru burse.


Traseul este împărţit în ture de câte cinci kilometri. Fiecare susţinător îşi alege o tură (sau, de ce nu, mai multe) pe care o aleargă şi îşi încurajează prietenii să îl susţină, donând pentru bursele elevilor”, spune Remus Sime. Bursele oferite elevilor din Beiuş vor fi anuale, în cuantum total de 1.200 lei, distribuiţi copiilor pe o perioadă de 12 luni.

IT-istul timişorean a iniţiat proiectul „Alerg Pentru O Cauză” în urmă cu patru ani. În aprilie 2012, Remus Sime a alergat maratonul din Viena, cu scopul strângerii de bani ce au fost transformaţi mai apoi în burse pentru elevii merituoşi de la Colegiul „Samuil Vulcan” din Beiuş, judeţul Bihor, liceu în care şi Remus a studiat. În anul 2013, în cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului, Remus Sime a alergat cei 200 de kilometri dintre Timişoara şi Beiuş, pe parcursul a patru zile, în fiecare zi 50 de kilometri. Iar în anul 2014 a fost organizată prima ştafetă de alergare între cele două localităţi.

Mai multe informaţii despre cum puteţi să vă înscrieţi în cadrul proiectului „Alerg Pentru O Cauză” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.