Timişorenii, provocaţi să facă o faptă bună. Ce acţiune inedită are...

Timişorenii, provocaţi să facă o faptă bună. Ce acţiune inedită are loc pentru a exersa bunătatea

0
DISTRIBUIȚI
te provoc sa fii bun
Asociația Look Inside îi încurajează pe timișoreni să fie mai buni

Timişorenii care vor trece, la sfârşitul lunii august, prin Piaţa Unirii vor avea o surpriză. Voluntarii din cadrul Asociaţiei Look Inside îi vor provoca să fie mai buni.


Astfel, trecătorii vor fi încurajaţi să tragă dintr-un borcan de „Fapte bune” un bileţel şi să accepte provocarea de a face un gest de bunătate, în perioada imediat următoare, către cineva.

Acţiunea „Te provoc să fii bun” a ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie. Voluntarii din cadrul Asociaţiei „Look Inside” cred că „faptele bune şi energia pozitivă ne pot ajuta să creăm împreună o lume nouă. De ce această acţiune? Pentru că, de multe ori, goliţi de energie, timp şi imaginaţie, uităm să exersăm bunătatea. Noi începem prin a te provoca ca pentru câteva secunde să fii mai bun”.

Evenimentul are loc duminică, 28 august, de la ora 17.00. „Dacă vrei ca tu la rândul tău să fii un focar de fapte bune, îţi dăruim un borcan şi facem un legământ: accepţi provocarea de a răspunde la minim trei provocări de a face fapte bune în următoarele două săptămâni şi de a le împărtăşi cu noi. Poate acest experiment va schimba ceva din viaţa ta şi exemplul tău poate va mişca mai multe inimi. În final, asta ne dorim cu toţii, o lume mult mai bună, în care fiecare din noi să fie exemplul”, transmite Asociaţia „Look Inside”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.