Timişorenii suferă din nou din cauza ambroziei. Zeci de persoane, AMENDATE de...

Timişorenii suferă din nou din cauza ambroziei. Zeci de persoane, AMENDATE de poliţia locală pentru că nu au cosit buruiana

0
DISTRIBUIȚI
ambrozia
Timişoreni amendaţi pentru că nu au cosit ambrozia.

Ambrozia continuă să le dea bătăi de cap timişorenilor şi în acest an. Astfel, nu puţine sunt persoanele care se plâng de faptul că au de suferit din cauza plantei, mai ales că în această perioadă se resimt efectele alergene ale ambroziei.

Amenzi de 2.500 lei pentru cei care nu-şi îngrijesc terenurile

Poliţia Locală Timişoara anunţă că, în ultimele luni, au fost verificate terenurile neîntreţinute din Timişoara, unde s-a constatat neîngrijirea, necosirea vegetaţiei, dar şi prezenţa ambroziei. Astfel, în ultima perioadă au fost efectuate 232 de verificări în cazul a 106 terenuri, unele terenuri fiind verificate de mai multe ori. S-au urmat procedurile de identificare a proprietarilor, iar la reverificarea unora din terenuri s-a constatat că un număr de 39 de proprietari s-au conformat somațiilor aplicate de polițiștii locali, cosind terenurile.


Însă, 67 de proprietari de terenuri nu s-au conformat, motiv pentru care au fost amendaţi.

Cuantumul sancțiunilor aplicate se ridică la 107.500 lei. „Poliția locală va continua acțiunile pe această linie, atrăgând totodată atenția proprietarilor de terenuri să le întrețină în condiții salubre, să le cosească de vegetație pentru a evita îmbolnăvirea cetățenilor sensibili la plantele alergene și nu în ultimul rând sancționarea cu amenzi de până la 2.500 lei”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.