Timișoara Saracens nu vrea să mai cadă în capcana echipelor mai slab...

Timișoara Saracens nu vrea să mai cadă în capcana echipelor mai slab cotate. Probleme cu accidentările înainte de deplasarea campionilor la Cluj

0
DISTRIBUIȚI
saracens csa stea (2)
Timișorenii au suferit accidentări dure în duelul cu Steaua

Timișoara Saracens RCM și-a depășit deja principalele contracandidate pe teren, dar a suferit și un eșec deranjant în acest sezon. După ”pățania” cu CSM Olimpia, deținătorii titlului nu o privesc de sus pe CS Universitatea Cluj, grupare în fief-ul căreia vor evolua sâmbătă.

Victoria cu Steaua, scor 8-6, a fost o reconfirmare că ”sarazinii” pot domina în continuare SuperLiga. Totuși, tehnicianul Grainger Heikell își ia măsuri de siguranță pentru următoarea ”oprire”. ”A fost un pas important, să acumulăm puncte în SuperLigă. De asemenea un obiectiv a fost să ne îmbunătățim jocul, să ne ridicăm standardul în fiecare săptămână.


Ca să fim tot mai buni pentru jocurile următoare, evident pentru Challenge Cup și Cupa Regelui. A fost un pas înainte după acea evoluție dezamăgitoare. Ne-am complăcut la București, suntem focusați pe jocul de la Cluj. Trebuie să fim 100% pregătiți”, a declarat Grainger Heikell.

Accidentări dure suferite de străini

Antrenorul neozeelandez al bănățenilor se confruntă și cu o serie de accidentări serioase în cadrul lotului. Timișoara Saracens va fi lipsită în Ardeal de serviciile căpitanului Stelian Burcea, nici Vasile Rus nu e apt iar doi străini au situații mai grave după duelul cu ”militarii”. Aholelei are o problemă la mușchi, în timp ce din păcate Moala Viliami are genunchiul afectat și va lipsi o perioadă mai lungă de pe gazon.

În aceste condiții banderola campionilor va fi pe ”Iuliu Hațieganu” pe brațul lui Valentin Popârlan. ”Vrem să continuăm șirul victoriile și să ne pregătim pentru meciurile care vor urma, suntem oarecum dezamăgiți de accidentări, dar nu cred că asta ne va împiedica să obținem cele cinci puncte și să vedem ceilalți jucători. Ne afectează pentru că target-ul nostru era să câștigăm toate meciurile… Toate echipele din campionat se pregătesc foarte bine. Timișoara e o țintă pentru celelalte echipe, fiecare joacă la capacitate maximă cu noi. Noi suntem campionii”, a spus Popârlan.

Partida CS Universitatea Cluj-Napoca – Timișoara Saracens RCM se dispută sâmbătă, de la ora 11.00 (rugbytv.ro), în runda a 5-a a SuperLigii de rugby. Ardelenii sunt pe penultima poziție, la egalitate de puncte (4) cu CSM Olimpia București. La fel ca bănățenii, clasați pe 3 cu 9 puncte, ”studenții” au un joc în minus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.