Un autobuz RATT, lovit în plin de un TIR pe autostradă, între...

Un autobuz RATT, lovit în plin de un TIR pe autostradă, între Timișoara și Arad. Vezi cum s-a produs accidentul și care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-394466181">

POZA 1

Accident în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe autostrada A1, care face legătura între Timişoara şi Arad. Un autobuz al Regiei Autonome de Transport Timișoara, care efectua o cursă specială de la Timişoara înspre Arad a fost lovit, din spate, de un TIR.

În urma impactului, şoferul autobuzului şi un copil de 10 ani din cursa specială au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, se pare că şoferul TIR-ului a adormit la volan. Ambele vehicule circulau pe banda 1 cand a avut loc accidentul. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentului. Traficul pe A1 a fost perturbat pe perioada măsurătorilor.

Pasagerii din cursa specială au fost preluaţi de un alt vehicul pentru a fi transportaţi la destinaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.