Un bărbat căutat de polițiști și-a adus singur oamenii legii pe cap....

Un bărbat căutat de polițiști și-a adus singur oamenii legii pe cap. Vezi de ce a fugit

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera razie 7

Un bărbat din Caraș-Severin s-a făcut de râsul lumii. Luni seara, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Băuțar, a condus un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare pe drumul comunal Cornișoru, din direcția Preveciori către Băuțar.


Au încercat să pună mâna pe șofer, dar acesta s-a speriat, a parcat autoturismul în afara părții carosabile și a fugit cât l-au ținut picioarele.

Ulterior, în jurul orei 20.30, bărbatul a sunat la 112 solicitând intervenția Poliției întrucât cineva i-a blocat autoturismul abandonat pe marginea drumului și nu mai putea pleca.

La fața locului, polițiștii au verificat documentele prezentate de conducătorul auto, stabilind faptul că autorizația de circulație provizorie pe care o deținea pentru mașină expirase din 20 ianuarie anul trecut. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, transmite Cecilia Dăneț, purtătoarea de cuvânt a Poliției Caraș Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.