Un tânăr reținut și altul arestat preventiv pentru tâlhării comise în Timișoara....

Un tânăr reținut și altul arestat preventiv pentru tâlhării comise în Timișoara. Ce sunt acuzați că au furat

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Doi tineri, de 17 ani, bănuiți de comiterea unor tâlhării, au fost depistați de polițiștii timișeni, prinși și reținuți.

Polițiștii timișeni efectuează cercetări față de doi tineri, de 17 ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie. Faptele s-au petrecut sâmbătă și duminică.

„În urma investigațiilor efectuate, duminică, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara, cu sprijinul celor din cadrul Secției 4 Timișoara și Secției Regionale Poliție Transporturi Timișoara, au depistat un tânăr de 17 ani bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului”, transmite Poliția Timiș.


Din cercetări a reieșit că sâmbătă, tânărul, care se afla în zona Gării de Nord din Timișoara, a bătut un bărbat de 47 ani, și i-a luat toți banii, 300 de euro și 180 de lei. Tânărul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, însă instanța a decis ca autorul faptei să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tot ieri, polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat un tânăr de 17 ani care ar fi deposedat, prin violență, un bărbat de 43 de ani de telefonul mobil. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului.

În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.