DEZOLANT ”Chirurgul” o bagă și mai mult pe ACS Poli în groapă....

DEZOLANT ”Chirurgul” o bagă și mai mult pe ACS Poli în groapă. Timișorenii au pierdut lupta din subsol cu ASA Tg. Mureș FOTO

1
DISTRIBUIȚI
ACS Poli a ajuns într-o postură mai mult decât dificilă
ACS Poli a ajuns într-o postură mai mult decât dificilă

Duelul suferindelor Ligii I nu a ieșit deloc fericit pentru ACS Poli. Deși au dominat-o pe ASA Tg. Mureș elevii lui Ionuț Popa au cedat cu 1-0 în urma reușitei arădeanului Ciprian Rus, aflat la debut pe prima scenă. Situația bănățenilor a devenit astfel și mai tristă, la 9 puncte distanță în spatele adversarului din această seară.

Dan Alexa a avut parte de o ”recepție” caldă din partea puținilor spectatori care au ales să (re)vină la jocurile lui ACS Poli. Timișorenii au început mai bine, dar au avut de suferit înainte de meci și poate acest aspect a contat. Mai mulți jucători au acuzat o toxinifecție alimentară. Iar Cristian Scutaru, ieșit accidentat în minutul 23, a și vomitat înainte de meci.

Oarecum contrar cursului jocului ASA avea să deschidă scorul în minutul 29. Surdu se debarasează ușor de Șeroni și centrează în gura porții, de unde arădeanul Ciprian Rus, debutant pe prima scenă, înscrie simplu. ACS Poli a revenit în atac, dar în minutul 33 reluarea lui Alex Popovici după un anagajament pe culoar din partea luI Croitoru e respinsă de ”vulpoiul” Mingote. Putea fi însă și 0-2 peste două minute, când Kuku părea că vrea să intre cu mingea în poartă și a fost blocat doar în marginea careului mic. O repriză încheiată și cu nervi la adresa ”centralului” Istvan Kovacs.

Un nou meci ”de uitat”

Deși Belu ori Zicu nu au impresionat, ba dimpotrivă pe alocuri, ASA a rămas la conducere pe tabelă. În debutul părții a doua bănățenii puteau egala prin Bocșan, fundașul a trimis mai întâi cu capul, mingea a fost scoasă de un fundaș advers, apoi același timișorean a trimis în blocajul lui Mingote la colțul scurt. ACS Poli a dominat în continuare, dar de fiecare dată a lipsit o pasă mai rapidă sau cât de cât inspirația decisivă în fața porții. Prin urmare ardelenii au fost mereu montați să respingă acțiunile previzibile. Cu 12 minute înainte de final Artean a încercat șutul, a trimis puternic de la distanță, dar și pe lângă țintă. Jocul a mai fost animat de Drăghici, dar atacantul nu a avut nici el noroc în fața porții două minute mai târziu. Pe final s-a atacat cu Șeroni, cel mai aproape de gol în prelungiri. Apoi a urmat și o fază de cascadorii râsului, cu Ciolacu și Straton în prim plan. Primul ratând tranșarea partidei, al doilea ieșind apoi cu mingea pentru a-i pasa pe jos lui… Mureșan.

S-a încheiat 0-1 și ASA scoate capul: a ajuns la zero puncte. În schimb, timișorenii par îngropați definitiv în subsol și doar o decizie de la TAS îi mai poate readuce în calcule pentru evitarea picajului.

ACS Poli Timișoara: Straton – B. Străuț (81 Neagu), Bocșan, Scutaru (23 Șeroni), Novak – Artean – Bărbuț, Croitoru (cpt.), Llorente, Doman – Popovici (63 Drăghici). Pe bancă: Curileac – S.


Velcotă, I. Roșu, A. Cârstocea. Antrenor: Ionuț Popa.

ASA Târgu Mureș: Mingote – Belu, Dobrosavlevici, Netzer, G. Matei – Surdu, E. Dică, Mureșan (cpt.), Zicu (77 G. Mendy) – C. Rus (69 Ciolacu), Kuku (85 Candrea). Pe bancă: Viciu – Ioniță II, Vl. Morar, O. Deaconu. Antrenor: Dan Alexa.

1 COMENTARIU

  1. Stau si ma intreb ; ce dracu cautam noi in liga 1 cind noi nu avem echipa nici de liga 2-a…d-le Primar ; RUSINE, RUSINE, RUSINE…MEREU FACI DE RIS ACEST ORAS !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.