ACS Poli înfruntă Concordia Chiajna cu ultimele achiziții. Ce a spus Fernando...

ACS Poli înfruntă Concordia Chiajna cu ultimele achiziții. Ce a spus Fernando Llorente de reîntoarcerea la Timișoara FOTO

1
DISTRIBUIȚI
Llorente și Novak,, prezentați la ACS Poli
Llorente și Novak,, prezentați la ACS Poli

ACS Poli Timișoara revine mâine la meciurile oficiale. Tehnicianul Ionuț Popa îi va avea la dispoziție contra Concordiei Chiajna și pe ultimii doi nou veniți, străinii Leopold Novak și Fernando Llorente. Primul a fost anunțat chiar titular în partida din sferturile Cupei Ligii, joc în care ar putea debuta în noul sezon și alte nume nefolosite din lot.

Ionuț Popa a trimis și azi săgeți către cei care conduc fotbalul românesc. Tehnicianul lui ACS Poli spune că nu e hotărât pe ce echipă va miza în următoarele două partide. ”Spre nemulțumirea mea apar două jocuri, ca și celelalte cinci-șase, la intervale scurte de timp. Am văzut la 31 august un meci din prima etapă, Steaua – Poli Iași. Poli – Botoșani nu s-a jucat în 31 august. Pe ce criterii LPF a făcut această mișcare… Din punct de vedere al jocului cu Chiajna, normal că întâlnim un adversar omogen, bun, care ne va pune probleme. Cu cei doi nou veniți încercăm să ajungem la nivelul oricărui adversar de Liga I. Nu știu ce echipă voi face mâine. Încă mă gândesc la cei 18 care merg la Voluntari”, a declarat Ionuț Popa.

Novak și Llorente, prezentați

Mijlocașul Fernando Llorente a revenit în Banat rapid, după o experiență nefericită la Lisabona. ”Știu pe mulți, sunt mulți jucători care au rămas din sezonul trecut.


Am vorbit cu colegii înainte de a face alegerea. E o atmosferă bună la echipă. Se muncește tare la antrenamente. La intensitate bună. Ne așteaptă jocuri dificile… Mă antrenez normal acum. Am spus lui Mister că pot juca. Am decis să finalizez relația cu Belenseses. A fost o diferență față de ce doream eu și ce doreau ei”, a explicat Llorente Manas.

”Poli și-a manifestat interesul cel mai mult. M-am decis după ce am vorbit cu colegii. E un oraș unde m–am simți bine și unde mi-a plăcut… Am vorbit cu conducerea, se vor rezolva datoriile în această lună”, a adăugat mijlocașul de 25 de ani. Teoretic el își va putea lua banii datorați de ACS Poli, de la ”sursă”, ajungându-se la o nouă soluție prin cesiunea pe drepturile TV.

Astăzi a fost prezentat și fundașul stânga croat Leo Leopold Novak (25 ani). ”M-am acomodat bine la echipă, cred că ne putem bate cu oricine din campionat. Am ales să vin aici deoarece campionatul e mai puternic decât cel din Bosnia”, a declarat Novak, anunțat titular mâine. La fel ca și Bogdan Străuț, în banda dreapta. Tehnicianul lui ACS Poli nu va putea miza mâine în schimb pe Cânu, Vraciu și Sorescu, ultimul a suferit o fisură la claviculă în jocul de Liga a III-a cu UTA BD II. ”Străuț face parte din lot. Cred că va fi și titular miercuri. Pedro are o capacitate bună pentru 20-30 de minute. Vreau să-l încurajez și să-l bag în lot, dacă e posibil să și intre. Novak va fi titular, e pregătit 100%. Llorente am înțeles că s-a pregătit singur la clubul care era, pentru mine asta înseamnă 60-70%, dar așa cum l-am cunoscut mi se pare un băiat foarte serios. Poate juca mâine”, a mai spus Popa.

”Principalul” și-ar mai dori un vârf, dar spune că s-a ratat aducerea numelui dorit. Astfel, la timișoreni ar putea ajunge un străin sub 20 de ani. ”Normal dacă vine cineva, atacant pe care mi l-am dorit , am avea echipă. Jucătorul dorit e sub contract”, a conchis Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – Concordia Chiajna se dispută mâine, de la ora 18.00, în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

1 COMENTARIU

  1. E FOARTE BINE CA SE INTARESTE ECHIPA, NUMAI CA PROBLEMA CEA MAI MARE SUNT BANII, SPER SA SE REZOLVE ODATA SI ACEST LUCRU PT. A INTRA-N NORMALITATE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.