Administrația Robu pierde o luptă cu Curtea de Conturi în dosarul finanțării...

Administrația Robu pierde o luptă cu Curtea de Conturi în dosarul finanțării ilegale a ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Primăria Timișoara a pierdut o luptă cu Curtea de Conturi pe tema finanțării ilegale a cluburilor sportive.


Vă reamintim că, în urma unui control, Curtea de Conturi a constatat că, în perioada 2012 – 2014,  toate finanţările pentru ACS Poli, Baschet Club Timişoara, Clubul de Handbal Politehnica Timişoara şi Saracens Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timişara, au fost nelegale, valoarea estimată a prejudiciului fiind de 35.250.000 lei. Auditorii au constatat faptul că atunci când s-a invocat cadrul legal s-a uitat să se vorbească de prevederile legii finanţelor publice locale, deşi banii prin care s-au dat banii provind din fonduri publice.

Primăria Timișoara a cerut în instanță suspendarea executării actului administrativ al Curții de Conturi, mai exact suspendarea măsurilor dispuse de auditori pentru recuperarea prejudiciului, printre altele. Tribunalul Timiș a respins cererea, municipalitatea a atacat decizia, dar, ieri, Curtea de Apel Timișoara a respins recursul municipalității.

1 COMENTARIU

  1. Eu n-am sa inteleg niciodata cum in alte Orase din Tara se poate Finanta Sportu dar in Timisoara nu, despre justitie stim cu totii ce probleme sunt, prin grija lor fam. Cirpaci a ocupat centru Timisoarei, ba si unele spitale…trebuie sa ai o mare doza de nebunie sa mai apelezi sa ti se faca dreptate in Justitie, acolo se gasesc adevarati corupti si la Universitatea de Vest din Timisoara….va spune ceva d-lor Laura Codruta Kovesi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.