Adversar accesibil pentru ASU Politehnica în Cupa României. Cu cine va juca...

Adversar accesibil pentru ASU Politehnica în Cupa României. Cu cine va juca Mama Mia Becicherecu Mic în turul IV al competiției KO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancot-30
ASU Poli are șansa să se califice în 16-imi

ASU Politehnica Timișoara o va reîntâlni pe Șoimii Pâncota la scurtă vreme după duelul din campionat, de această dată în Cupa României, într-o manșă unică pe teren propriu. Tot în turul IV va juca și o altă trupă din Timiș, Mama Mia Becicherecu Mic.


”Pizzerii” au un advers mai greu, vor primi vizita celor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Mama Mia s-a calificat în turul IV după victoria dramatică obținută în prelungiri în fața Industriei Galda, scor 3-2. Spre deosebire de ”pizzeri”, ASU Politehnica a intrat direct în această rundă a competiției din postura de divizionară secundă. ”Băieții în ghete” întâlnesc Șoimii Pâncota, grupare care a început dezastruos sezonul și pe care au învins-o cu 3-0 în deplasare în campionatul Ligii a II-a.

Partida ASU Politehnica – Șoimii Pâncota e programată miercuri, 5 octombrie, de la ora 14.30, la Timișoara. Mama Mia Becicherecu Mic va juca în schimb pe ”CFR” o zi mai devreme, marți, 4 octombrie, tot de la 14.30, cu UTA BD Arad.

Meciurile din acest tur sunt programate să se desfăşoare pe durata a trei zile, 4-6 octombrie, de la ora 14:30, într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare. Șisprezecimile de finală sunt programate în jurul datei de 26 octombire.

UPDATE Conform druckeria.ro partida ASU Poli – Șoimii Pâncota, din Cupa României, va avea loc marți, 4 octombrie, de la ora 14.30, pe Stadionul ”Știința”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.