Patrick Niță și Laurențiu Telescu, marcatori în premieră pentru ASU Politehnica. Vezi...

Patrick Niță și Laurențiu Telescu, marcatori în premieră pentru ASU Politehnica. Vezi imagini cu SHOW-ul făcut de suporterii alb-violeți în deplasare cu Șoimii Pâncota FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancota-53
Patrick Niță (foto, nr. 14) și colegii săi au sărbătorit victoria în fața galeriei

ASU Politehnica a înregistrat mai multe premiere în urma jocului câștigat ieri cu 3-0 la Șiria. Pe lângă primul succes pe teren străin în Liga a II-a, alb-violeții au avut trei marcatori diferiți iar doi dintre ei, Patrick Niță și Laurențiu Telescu, au înscris în premieră goluri în tricoul alb-violet.

Alexandru Cătălin Bădăuță, golgheterul din Liga a III-a, a spart gheața acestui sezon contra celor de la Șoimii Pâncota. Atacantul timișorenilor a deschis scorul. Precedentele sale reușite în B au fost pe vremea când evolua la ACS Berceni în ediția 2013-14. Căpitanul Laurențiu Telescu a înscris în premieră în acest eșalon, el mai jucase doar în două meciuri în B pentru Brănești înainte de acest sezon cu ASU Politehnica. Cu Pâncota a înscris golul de 2-0. La fel ca în cazul fundașului bănățean, Patrick Niță a înregistrat prima reușită în tricoul dungat alb-violet și totodată prima sa realizare de acest gen în L2. Mijlocașul de bandă nu a avut un început grozav la ASU Poli. După eroarea din meciul cu Foresta părea condamnat o perioadă pe bancă. Niță a intrat însă excelent în joc, l-a înlocuit la pauză pe Ghinescu și a oferit centrarea de la primul gol. ”A fost destul de greu, mai greu a fost primul gol, apoi știam că o să meargă mai bine jocul, dar, dacă nu batem sâmbătă degeaba am câștigat azi. Fără o atitudine bună nu aveam cum să câștigăm. Știam că ei se vor apăra”, a declarat Patrick Niță.

”Contează foarte mult, mai ales că nu prea am câștigat și sperăm ca de acum încolo să fie tot mai bine”, a mai spus Niță legat de importanța victoriei ”afară”. Patrick Niță (20 de ani) provine de la școala de fotbal a lui Marcel Băban, care a și urmărit jocul la fața locului. El a fost înregimentat o perioadă de ACS Poli, dar nu a primit șanse la prima echipă. ”Îi mulțumesc domnului profesor pentru încrederea acordată. Am fost foarte motivat, am vrut să dau gol neapărat, să joc cât mai bine, să ajut echipa”, a conchis acesta.

Tribuna violetă, mult mai numeroasă

Toată lumea și-a ațintit miercuri privirile spre tribuna unică a arenei ”Otto Grefner” din Șiria. O treime din aceasta a fost umplută de susținătorii lui ASU Politehnica, prezenți în număr mult mai mare decât restul spectatorilor de la jocul cu Șoimii Pâncota. Peste 150 de suporteri alb-violeți au fost alături de ”Băieții în ghete”. Deși e rundă intermediară, distanța a permis deplasarea mai multor fani. Spre finalul partidei și la finalul acesteia ultrașii timișoreni au transmis urări ”de bine” rivalilor de la UTA, cu care se vor vedea în noiembrie, la Arad. Fanii l-au sărbătorit și pe Ionuț Vucea, mijlocaș care a împlinit ieri vârsta de 26 de ani.

ASU Poli a avut parte de o susținere fantastică și departe de casă până acum, la Vâlcea, Brăila și Mioveni.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.