ASU Politehnica revine oficial pe Stadionul ”Știința”. În ce condiții va mai...

ASU Politehnica revine oficial pe Stadionul ”Știința”. În ce condiții va mai juca echipa suporterilor pe ”Dan Păltinișanu”

0
DISTRIBUIȚI
Final de sezon ”abrupt” pentru ASU Politehnica, aflată în lupta pentru promovare
ASU Politehnica s-a bucurat de mai multe victorii pe ”Știința”

Startul fals în Liga a II-a a determinat deja o schimbare la ASU Politehnica Timișoara. Echipa finanțată de suporteri va reveni pe ”Știința” după ce la ultimele două meciuri de pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” a adunat doar câte o mie de spectatori în tribune. Liderii clubului recunosc eșecul mutării în noul sezon, dar nu se renunță complet la ideea de a reveni pe arena ”principală” a orașului.

Prima ocazie cu care ASU Poli va evolua din nou pe ”Știința” va fi marți, 4 octombrie, de la ora 14.30, în Cupa României, contra celor de la Șoimii Pâncota. De asemenea, e sigur că și jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda a XI-a, va avea loc în premieră în Liga a II-a pe arena din centrul orașului. Locație în care ”Băieții în ghete” au evoluat în precedentele sezoane și unde s-au obținut promovările succesive din D în C și din C În B.

Revenirea pe ”Știința” nu a fost determinată de plata chiriei, exorbitantă la început și apoi scăzută la 5.000 de lei pe meci(, de altfel, prin lipsa jocurilor lui ASU Poli proprietarul CJ Timiș suferă o pierdere financiară notabilă).


Nici de situația afișării reclamelor pe ”Dan Păltinișanu”, unde instalația e deținută de ACS Poli. Ci de numărul dezamăgitor de mic de privitori. Situația a fost dezbătută și pe forumul suporterilor: ”Ne-am dorit să atragem orașul de partea noastră, din păcate nu am reușit. Nu ne-au ajutat nici rezultatele, nici jocul, nici noi nu am facut 100% din cât am fi putut face în promovarea meciurilor pentru a aduce lume la stadion. Deci am pierdut o bătălie și da, probabil că meciul următor (cel cu Sepsi) se va juca pe Știința. Ne vom întoarce pe Dan Păltinișanu atunci când vom fi pregatiți să aducem la stadion câteva mii de oameni”, a scris Sebastian ”Mihalcea” Novovic, președintele AST Druckeria.

Stadionul ”Știința” a fost omologat cu derogare pentru sezonul în curs al Ligii a II-a. Deși inițial se spunea că meciurile televizate vor avea loc obligatoriu pe ”Dan Păltinișanu”, surse din cadrul clubului susțin că toate jocurile vor avea loc pe ”Știința”.

În această săptămână ar mai putea avea loc o schimbare majoră la clubul alb-violet susținut de galerie. Joi, 29 septembrie, de la ora 18, la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara (B-dul Mihai Viteazu, nr. 1), în cadrul unei Adunări Extraordinare a Membrilor Cotizanți se va vota rămânerea sau plecarea ”principalului” Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.