ASU Politehnica, obligată să câștige pe terenul ”lanternei” Șoimii Pâncota. Sprijin neașteptat...

ASU Politehnica, obligată să câștige pe terenul ”lanternei” Șoimii Pâncota. Sprijin neașteptat primit de alb-violeți după meciul cu Brașov

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica va avea parte de un sponsor puternic
ASU Politehnica are parte de o deplasare mai ușoară

ASU Politehnica Timișoara are parte de o deplasare aparent ușoară în runda a 8-a, intermediară a Ligii a II-a. După ce au remizat cu Brașovul alb-violeții merg mâine la Șiria, acolo unde evoluează Șoimii Pâncota, grupare cu o medie de aproape nouă goluri primite pe meci. ”Băieții în ghete” vor să-și păstreze concentrarea deoarece arădenii s-au mai întărit între timp.

”Am discutat cu băieții și după meciul de sâmbătă, trebuie să ne respectăm, să avem o atitudine corectă. Aparent e cel mai ușor meci, dar dacă nu îl tratezi cu seriozitate s-ar putea ca oricine să-ți pună probleme dacă tu nu îți faci treaba bine în teren. Sperăm să nu avem surprize și băieții să conștientizeze că nu avem niciun motiv de relaxare. Vom merge cu cea mai bună echipă penrtu că nu am descoperit care e cea mai bună echipă. Mereu am căutat soluții pentru că nu am fost mulțumit de randamentul unor jucători. Nu vrem să avem vreo surpriză și să nu câștigăm”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Politehnica.

”Mizez pe pregătirea noastră superioară față de multe echipe, dar nu s-a materializat încă în teren această pregătire. Pe asta mizam și cu Brașov… Poate e chiar un avantaj pentru că avem o deplasare mai scurtă până la Pâncota. Am înțeles că e un teren bine îngrijit, pe care se poate juca”, a precizat Brîndescu.

Șoimii Pâncota a fost un adevărat ”OZN” în primele etape de B. Pavel Piroș dorește să dea echipa pe mâna italianului Angelo Massone. Ieri, echipa care joacă partidele de acasă acum la Șiria nu a avut teren adecvat de antrenament. Există însă și semnale pozitive, contra UTA-ei, scor 0-6, s-a remarcat Sliti, fratele celebrului Saphir Taider.


Pe banca Pâncotei ar putea sosi Rică Neaga.

”Nu știu dacă o să fie așa de ușor și dacă e câștigat dinainte. Dacă ne uităm au făcut o deplasare la Călărași unde au pierdut doar cu 2-0, acum două etape au reușit să înscrie, cu Tărlungeni. Acum i-a bătut UTA la scor, dar e una dintre primele clasate. Trebuie să tratăm foarte serios acest joc. Dacă avem șansa să înscriem cât mai mult trebuie să o facem. De luat gol nu se pune problema, exclud. Sper să ne economisim energia pe finalul meciului pentru meciul cu Luceafărul, trebuie să facem șase puncte”, a spus și Miodrag Todorov. Fundașul central consideră că el și colegii săi au câștigat la capitolul moral după remiza cu ”stegarii”, rezultatul nefiind chiar atât de satisfăcător. ”Poate ai tendința să-ți pierzi concentrarea dacă au luat atâtea goluri, dar poate trebuie să te concentrezi mai mult decât cu Brașovul, acolo nu mai ai nevoie de motivație suplimentară. Cred că oricine ar fi jucat ar fi făcut un meci bun, era etapa a 7-a, trebuia să arătăm atitudine”, a conchis Todorov.

ASU Politehnica a mai primit la antrenamente doi jucători, dar care nu au șanse să rămână, nefiind considerați ”material” de primul 11. E vorba de doi jucători irakieni, unul evoluează pe postul de fundaș central, celălalt e un atacant care în sezonul trecut a aparținut de CSU Craiova.

Partida Șoimii Pâncota – ASU Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.00 pe arena ”Otto Grefner” din Șiria, județul Arad.

Foto: ASU Politehnica / Facebook
Foto: ASU Politehnica / Facebook

Tricourile de portar cu ASU Poli ”au trecere” la nemți

Deși la meciul cu FC Brașov s-au vândut doar 920 de bilete, clubul susținut de suporterii alb-violeți își rotunjește veniturile dintr-o sursă neașteptată. Pe lângă cutia ”pentru echipă”, unde s-au strâns 3707 lei, 35 euro și 15 lire turcești, timișorenii au avut parte de două surprize. Suporterii Brașovului au contribuit sâmbătă cu 122 de lei, în timp ce fanii Borussiei Monchengladbach au insistat să pună în vânzare înaintea jocului cu Werder Bremen modelul tricoului de portar de la ASU Poli, de culoare verde. Inițiativa a avut impact, mai ales că clubul german înfrățit la nivel de galerie cu bănățenii poartă această culoare. S-au vândut 300 de tricouri și a rezultat un profit de 3.000 de euro, sumă care intră direct în bugetul lui ASU Politehnica. Tricourile verzi de portar se vor vinde și la meciurile timișorenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.