ATENȚIE În sezonul rece crește numărul tragediilor provocate de incendii. Ce sfaturi...

ATENȚIE În sezonul rece crește numărul tragediilor provocate de incendii. Ce sfaturi au pompierii pentru cei care se încălzesc cu sobe FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1478168563">

14463141_1285759814822348_7600054344068352795_n Scăderea temeperaturilor aduce o creştere a incendiilor de locuințe. Acesta este semnalul de alarmă pe care pompierii timişeni îl trag şi în acest an, în speranţa că tragediile vor fi evitate.

Autorităţile sfătuiesc populaţia să ia măsuri imediate pentru a curăţa hornurile caselor şi coşurile de evacuare ale centralelor. În caz contrar, se poate ajunge rapid la o tragedie. Anul trecut, pompierii timşeni au intervenit la o serie la incendii în care au ars case întergi din cauza necurăţării hornurilor. Sunt însă şi situaţii în care proprietarii sunt găsiţi fără suflare în casă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Marţi dimineaţa, o casă din localitatea timişeană Ghiroda a fost la un pas să fie cuprinsă de flăcări după ce o anexă a luat foc. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanță SMURD, un ofițer și 11 subofițeri. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la casă, prevenind astfel o situație foarte neplăcută pentru propietari în pragul sezonului rece. Cauza probabilă a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a coșului de fum față de elementele combustibile ale acoperișului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.