Condiții DEPLORABILE într-un liceu din Banat. Vezi cum arată și ce spun...

Condiții DEPLORABILE într-un liceu din Banat. Vezi cum arată și ce spun autoritățile GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-995872847">

liceu-moldova-noua-11

Dezastru de nedescris la Liceul Tehnologic „Clisura Dunării” din Moldova Nouă. Clasele sunt pline de igrasie., ferestrele sunt sparte și, colac peste pupăză, administratorii dau dovadă de maxim umor când vine vorba de toalete. Inredibil, dar adevărat, elevii care învață aici au parte de wc-uri turcești amenajate în spații individuale cu faianță.

„Am rămas oripilat de ceea ce am văzut. Este incredibil cât de degradat este Corpul A unde sunt elevii de liceu dar și Corpul B unde se află ciclul gimnazial. Instalațiile sanitare distruse și toalete turcești, la unele grupuri sanitare nu există uși. La ultimul etaj, tavanul este căzut și multe clase au rămas fără acoperiș iar elevii au fost mutați de acolo”, a declarat pentru Radio Reșița, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

Culmea, Liceul Tehnologic din Moldova Nouă are autorizație de funcționare. „Liceul Tehnologic din Moldova Nouă are autorizație de funcționare. Trebuie spus că aceste autorizații nu se numesc în fiecare an, ele sunt obținute la cerere. Desigur, în momentul în care inspecția sanitară de stat ajunge acolo și constată inadvertențe, aceste autorizații pot fi ridicate. Adminsitrația locală trebuie să vină la Direcția de Sănătate Publică și să solicite reînoirea autorizației în cazul în care la școală nu se mai desfășoară cursuri în condiții bune”, a explicat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros, pentru sursa citată.

Sursa foto: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.