Consilierul primarului Robu, Ionuț Nasleu, către fotoreporterul PRESSALERT.ro: „Măi m..e, tu mă...

Consilierul primarului Robu, Ionuț Nasleu, către fotoreporterul PRESSALERT.ro: „Măi m..e, tu mă urmărești?”

3
DISTRIBUIȚI
Ionuț Nasleu pistol
Ionuț Nasleu

Ionuț Nasleu, consilierul personal al primarului Nicolae Robu, a avut astăzi o ieșire golănească la adresa fotoreporterului PRESSALERT.ro Adrian Pîclișan. Fostul senator PRM și ofițer SRI a venit însoțit de Sanda Greblă și de alți reprezentanți ai Primăriei Timișoara la deschiderea magazinului Leroy Merlin de pe Calea Șagului. Când l-a văzut pe Adrian Pîclișan, care era într-o discuție cu o altă persoană, Naslău nu și-a putut stăpâni nervii și i-a spus „ce respecți, măi muie, când tu mă urmărești în trafic? Să-mi spui să stau acasă când vrei să-mi faci poze”.

Consilierul edilului-șef a rămas marcat de faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit că BMW-ul cu care se plimbă este proprietatea firmei Danyflor, firma care a câștigat contracte de management al populatiei canine si animalelor de companie cu Primăria Timișoara.


De altfel, Nasleu a venit și la acest eveniment cu aceeași mașină. În timp ce toată lumea era atentă la festivitatea de deschidere a magazinului de bricolaj, consilierul primarului s-a urcat în BMW-ul Danyflor și a plecat.

Ionuț Nasleu, este, din ianuarie 2016, consilier personal al primarului Timișoarei, având ca principale atribuții activitatea Corpului de Control Intern și Antifraudă și „problemele de securitate” din oraș. Fostul ofițer SRI este apropiat și de consăteanul său din localitatea cărășeană Obreja, Teodor Tuducan, prietenul lui Nicolae Robu și cel care a obținut construirea benzinăriei ilegale de pe Calea Lugojului.

3 COMENTARII

  1. Un jeg ordinar…acu ceva vreme incerca sa se dea bine cu asociatiile de protectie a animalelor…cica mare iubitor de animale….de fapt el era in spionaj pentru danyflor…securistu dracu!

  2. Cine se aseamănă se adună: Robu și Nasleu ! Ca să fi fost ofițer SRI tu, tata, mama, un frate, neaparat cel puțin o rudă de gradul I trebuia să fi fost „ciripoi! ( așa ziceau ofițeri și subofițerii de securitate la informator, colaborator sau deținător de cașă de întâlnire). Nici un primar de mare municipiu, alt demnitar, conducător, manager oriunde nu ia C(ACO)nsilier foști ofițeri de informații decât dacă … ( puneți dumneavoastră ipotezele !)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.