Dacian Cioloș, loc de senator pe listele PNL Timiș în locul lui...

Dacian Cioloș, loc de senator pe listele PNL Timiș în locul lui Vasile Blaga UPDATE Vezi reacția premierului

3
DISTRIBUIȚI

dacian ciolos

Anunțul lui Vasile Blaga, după ce a fost pus sub acuzare de DNA, că se va retrage din fruntea PNL și de pe lista pentru Senat de la Timiș a bulversat partidul. Au început imediat negocierile pentru reașezarea pe liste între tabară liberală și cea pedelistă. După solicitarea președintelui Klaus Iohannis către premierul Dacian Cioloș de a se hotărî de care partid se va apropia dacă vrea să fie prim-ministru și după alegeri, o nouă variantă a început să fie discutată în mediile liberale – locul 1 pe lista de la PNL Timiș rămas liber după plecarea lui Vasile Blaga să fie ocupat de Cioloș.

Această mișcare le-ar aduce liberalilor timișeni șansa de a avea un scor mai bun în alegerile parlamentare după ce la locale, pentru prima oară după 1990, PSD a obținut de unul singur un scor mai mare la nivel județean.


În plus, varianta Dacian Cioloș, senator de Timiș și premier, ar fi soluția perfectă pentru ca Timișoara să primească o atenție specială din partea guvernului în perspectiva anului 2021 când va fi capitală europeană a culturii. Până la ora redactării acestului material, Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, nu a putut fi contactat pentru a comenta această informație.

UPDATE Contactat de PRESSALERT.ro, premierul Dacian Cioloș a declarat „știți punctul meu de vedere legat de candidatura la alegerile din acest an. Îl repet de câteva luni”. Vă reamintim că prim-ministrul a anunțat că anul acesta nu va candida la alegerile parlamentare.

3 COMENTARII

  1. Baieti, va rog, va faceti de ras. Cum sa il confunzi pe Ciolos cu Blaga?

    In primul rand ca Ciolos are integritate si nu va candida, cum a promis. In al doilea, daca vom avea vreodata norocul sa avem un primar/ presedinte de CJ precum Ciolos, veti vedea o abordare diferita la cum se face politica in partea asta de tara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.