Daniel Ignat: „Rockeri sunt peste tot, dar în unele zone sunt chiar...

Daniel Ignat: „Rockeri sunt peste tot, dar în unele zone sunt chiar în minoritate“. Vezi când va avea loc un nou concert The R.O.C.K. Tribute AC/DC la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Daniel Ignat, solistul trupei The Rock, va susţine un nou concert tribut AC DC, la Timişoara
Daniel Ignat, solistul trupei The Rock, va susţine un nou concert tribut AC DC, la Timişoara

Amatorii de rock sunt aşteptaţi la un nou concert extraordinar, la Timişoara, în cadrul căruia bucureştenii care alcătuiesc formaţia The R.O.C.K. vor interpreta hituri din visteria celebrei trupe AC/DC.

„Am cântat des la Timişoara şi putem spune că este unul dintre locurile preferate atunci când vine vorba de public. Cu siguranţă mari iubitori de AC/DC şi oameni care apreciază munca noastră şi care împărtăşesc cu noi pasiunea pentru această mega trupă. Mulţi tineri vin să ne vadă la Timişoara, ceea ce ne dă încredere să mergem mai departe“, ne-a declarat solistul trupei, Daniel Ignat.

În ceea ce priveşte diferenţele de public din diversele zone geografice ale ţării, muzicianul e de părere că în unele locuri rockerii sunt în minoritate. „Există diferenţe în ceea ce priveşte publicul din diverse zone ale ţării.


E vorba de număr de fani. În unele părţi din ţara asta se ascultă alte genuri de muzică. Rockeri sunt peste tot, dar în unele zone sunt chiar în minoritate. Însă pentru noi nu contează. Câte guri sunt, atâtea hrănim“, ne-a declarat solistul trupei.

În cursul acestei veri, formaţia a trecut prin momente cât se poate de grele, deoarece chitaristul lor, Nik Baydin şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic. „Venim la Timişoara cu un coleg nou, Mihai «Angus» Vasile, care ne ajută să mergem mai departe după ce Nik Baydin a plecat dintre noi. Bineînţeles că avem şi câteva piese noi şi dorinţa de a continua în memoria lui Nicu, aşa cum îl alintam noi. Suntem siguri că timişorenii îl vor primi pe Mihai aşa cum se cuvine şi vor continua şi ei să ne susţină în lungul dar frumosul drum artistic pe care îl avem in faţă!“, spune Daniel Ignat.

Având în vedere că formaţia a susţinut o serie de concerte în oraşul nostru, am fost curioşi să aflăm care este părerea solistului trupei despre Timişoara şi cum vede el faptul că oraşul de pe Bega a fost desemnat Capitală Culturală Europeană în 2021. „Timişoara este unul dintre oraşele care mie mi-au făcut întotdeauna bine. Cunosc oraşul de prin 1999, când umblam pe la cămine la medicină în vizită la colegul meu şi prietenul meu bun, Dragoş, pe atunci student acolo. Tot atunci mi-am făcut prieteni pe viaţă. Timişoara a dat artişti de marcă, astfel că este încă o pepinieră importantă pentru cultura românească. Ma bucur că Timişoara va fi capitala culturală europeană în 2021. Cu siguranţă va ajuta România în râzboiul pe care îl duce tacit cu subcultura“, spune Daniel Ignat.

Concertul formaţiei The Rock Tribute din Timişoara, va avea loc joi, 29 septembrie, de la ora 21.00, la The Note Pub, iar biletele de intrare costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.