După vânătoarea de Pokemoni, echipa de la Capitala Tineretului oferă un premiu...

După vânătoarea de Pokemoni, echipa de la Capitala Tineretului oferă un premiu șoc – o săptămână cu Nicolae Robu. Ce trebuie să facă învingătorul

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu caiete scoala 1

După ce au organizat un eveniment de prindere de pokemoni, finanţat şi din bani publici, organizatorii evenimentelor din cadrul programului Timișoara – Capitala Tineretului 2016 au venit cu o nouă idee năstruşnică. Aceştia vor să combine bunele intenţii de schimbare a oraşului prin proiecte, cu înţelegerea complexităţiipe care o presupune munca de primar. Aşa că, în perioada următoare tinerii cu idei sunt aşteptaţi să participe la concurs.

„Acum am avut o idee inedită prin care dorim să oferim tinerilor timișoreni posibilitatea de a vedea ce înseamnă să fi primarul unui oraș ca Timișoara. Vom organiza un concurs prin care tinerii pot să ne trimită mesaje, idei, soluții care ar putea fi imlementate.


Ideile pot fi trimise pe capitala@fitt.com sau pe pagina de Facebook. Se va organiza o preselecție, cei aleși vor apărea în fața juriului, iar câștigătorul va petrece o săptămână alături de domunul primar. Îl va însoți în activitatea curentă, pentru a face legătura între tineri și administrația publică. Nu am pus restricție de vârstă, dar în legislație tineri sunt cei până în 35 de ani”, a explicat Simona Herczeg, coordonatorul proiectului.

Prezent alături de Herczeg, primarul Nicolae Robu s-a arătat încântat de perspectiva de a fi mentor. „Eu pentru tineri îmi fac timp întotdeauna. Dar nu aș vrea să particip la jurizare, faceți voi totul. Am încredere că veți face treabă bună și în această privință. E mai bine să vă las să vă manifestați că așa îmi place mie să procedez în raporturile cu tinerii, iar după aceea voi avea toată deschiderea să îl iau alături de mine pe tânărul pe care îl veți desemna voi câștigător al competiției respective. Trebuie să știe din start că nu îi va fi ușor, a mai făcut cineva o zi alături de mine și seara era cam terminat și încă a fost una din zilele ușoare”, a comentat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.