EUFORIC Ionuț Popa s-a destăinuit după victoria de la Iași: ”Familia mi-a...

EUFORIC Ionuț Popa s-a destăinuit după victoria de la Iași: ”Familia mi-a zis să renunț”. Cum a fost întâmpinat antrenorul lui ACS Poli în Moldova

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa a încercat să facă față Stelei cu ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa, bucuros după primul succes ”afară” cu ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a rupt șirul fără victorii din deplasare în fief-ul Iașiului, oraș în care antrenorul Ionuț Popa e ”rege”. Tehnicianul timișorenilor a fost aclamat de suporterii lui CSM Poli și înainte, dar și după jocul câștigat de bănățeni cu 1-0. Acesta a spus că îi dedică succesul primarului Nicolae Robu și conducerii, care au avut încredere în el după zvonurile care au circulat de-a lungul săptămânii.

”Am fos aclamat înaintea, în timpul și la finalul jocului.


E cea mai mare bucurie a mea din cariera de antrenor, e momentul în care mă bucur că m-am făcut antrenor”, a spus Ionuț Popa la Digisport. Întrebat de o preluare a Iașiului acesta a răspuns că ”echipa are antrenor, eu am trăit azi în oraș sentimente mari de tot, mă opreau oamenii în oraș, mă sărutau”.

Lui Popa i s-a adus și un portret de către fanii ieșeni. ”E o poză frumoasă, în urmă cu 6-7 ani eram un bărbat frumos, ca un actor care avea pojar sau scarlatină. E o victorie pe care i-o dedic primarului Robu. M-a susținut, a înțeles momentele grele. Și președintelui Dărgoi, celor din conducere care au crezut în mine”, a precizat antrenorul pentru aceeași sursă.

”Conducerea m-a chemat la raport, să zic așa, mi-a zis să nu cred. Familia mi-a zis să renunț când a auzit atâtea. Nu am renunțat, azi am jucat bine, am avut în brigada lui George Găman o brigadă bună. …Șeroni a intrat azi extraordinar în joc și îl felicit …Mă inspir de la soția mea care e învățătoare și îi face pe copii să vină cu drag la școală. O ascult. Le dau 10 azi la elevii mei, merită toți felicitări”, a conchis ”apoteotic” Ionuț Popa.

La microfonul televiziunii care a transmis jocul a ajuns și portarul Cătălin Straton, care a spus că echipa se ”strânge” în momentele acestea complicate ”mai la un pahar de vin, la o întâlnire”. Totuși, goalkeeperul care a păstrat azi poarta intactă a ”săgetat” conducerea: ”Așteptăm și noi salariile restante, pentru că avem familii”.

1 COMENTARIU

  1. Ce ma deranjeaza pe mine e faptu ca nu putem sa-l lasam in pace pe d-nu Popa, altii-l pretuiesc {vezi Iasu} iar noi cautam sa-l dam afara. Nu este mai bine d-le Robu si cei din conducerea Poli, sa va ocupati si sa platiti Jucatorii, stafu Tehnic si personalu auxiliar decit sa unblati dupa cai verzi pe pereti, chiar nu vedeti nemultumirile jucatorilor….cum vreti sa aibe performanta iar ei sa nu fie platiti de nu stiu cite luni, e o rusine la un Oras atit de mare sa nu poti tine o echipa de Fotbal in prima liga. Am spus si repet, daca nu avem bani e mai bine s-o desfintati decit sa rida lumea de Orasu Timisoara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.