Fără loc pe lista PNL pentru parlamentare, Marian Vasile a decis să...

Fără loc pe lista PNL pentru parlamentare, Marian Vasile a decis să renunţe la funcţia de co-secretar al PNL Timiş. Vezi ce a declarat

0
DISTRIBUIȚI

marian vasile (5)

Marian Vasile a decis. În ceea ce priveşte calitatea de membru PNL, se mulţumeşte doar cu o funcţie: cea de consilier judeţean.

După lupta internă din PNL Timiş pentru selectarea celor care vor candida la alegerile parlamentare din toamnă, organizaţia de Timiş devine din ce în ce mai fragilă. Nu mai puţin de 18 primari şi-au depus demisia din Biroul Politic Judeţean după ce Nicolae Robu, în calitate de preşedinte al filialei judeţene, nu a fost de acord ca Petru Roman, primarul din Deta, să ocupe locul III pe lista pentru Camera Deputaților.


Vă amintim că Roman este trimis în judecată pentru conflict de interese. Printre cei 18 demisionari se numără și co-secretarul PNL Timiș, Dănuț Groza.

După ce nu a reușit la prindă, la vot, locul III pentru Camera Deputaților acesta fiind ocupat de Liliana Oneț, aleasă cu cel mai mare scor, Vasile a fost la paritate cu omul de afaceri Dumitru Dinulescu pentru poziția a doua pentru Senat. Marian Vasile s-a retras însă din cursă pe motiv vă Dinulescu este mai vechi în partid și este mai îndreptățit să candideze. Trebuie spus că aceasta nu este singura înfrângere de care Marian Vasile a avut parte, acesta fiind unul dintre favoriții în cursa pentru desemnarea candidatului PNL Timiș la șefia CJ Timiș. În vară cursa pentru candidatura la CJT a fost câștigată de Alin Popoviciu, în ciuda problemelor cu legea, iar acum Vasile a decis că este momentul să renunțe la munca depusă pentru partid.

Contactat de PRESSALERT.ro, Marian Vasile a confirmat „am trimis miercuri prin e-mail o solicitare prin care anunț că voi renunța la funcția de co-secretar al PNL Timiș. Urmează să depun și hârtia în scris”. Liberalul nu a dorit să facă niciun comentariu legat de demisia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.