Fugarul Ciprian Dăscălescu, condamnat la opt ani de închisoare, a fost capturat. Vezi unde...

Fugarul Ciprian Dăscălescu, condamnat la opt ani de închisoare, a fost capturat. Vezi unde a fost prins de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

ciprian dascalescu 2

Interlopul Ciprian Dăscălescu (foto) a fost capturat noaptea trecută de polițiști. Vă reamintim că acesta a fost condamnat, la începutul acestui an, la opt ani și trei luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. În iulie 2014, în maşina lui Marius Calafeteanu au fost trase trei gloanţe, ulterior Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara acuzându-l pe Ciprian Dăscălescu ca fiind cel care a tras cu pistolul şi acuzându-l de tentativă de omor, deşi Adrian Taloş a recunoscut că el este pistolarul.

Evenimentul cu împuşcăturile a survenit după un alt incident între Dăscălescu şi Calafeteanu.


Alături de Dăscălescu a fost trimis în judecată şi Gabriel Giosu, pentru nedenunţarea unei fapte penale. Tribunalul Timiş l-a achitat, în primă instanţă pe Dăscălescu, considerând că nu sunt probe suficiente care să-l incrimineze pe acesta şi că procurorul s-a bazat doar pe declaraţiile părţilor vătămate, care au fost, uneori, contradictorii. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a făcut apel, iar astăzi instanţa a decis admiterea acestuia.

După pronunțarea sentinței, Dăscălescu a fost de negăsit, apărând informații că ar fi în Spania, însă polițiștii de la Urmăriri au adunat informații și i-au dat de urmă într-un club de manele din București, unde a fost capturat noaptea trecută. Ciprian Dăscălescu a fost reținut și urmează să fie adus la Timișoara pentru punerea în executare a condamnării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.