Grupul timişorean Thy Veils oferă gratuit întreaga discografie cu ocazia unei sărbători...

Grupul timişorean Thy Veils oferă gratuit întreaga discografie cu ocazia unei sărbători inedite. Vezi când are loc acţiunea

0
DISTRIBUIȚI
Thy Veils oferă gratuit, în zilele de 28 și 29 septembrie, întreaga discografie a trupei.
Thy Veils oferă gratuit, în zilele de 28 și 29 septembrie, întreaga discografie a trupei.

Thy Veils, nume de rezonanță unică pe scena muzicală românească, anunță cu mare bucurie alăturarea la un eveniment nou și inedit: Galactic Tick Day.

În data de 29 septembrie se sărbătorește mișcarea de rotație a Soarelui în jurul centrului galaxiei noastre, Calea Lactee. Este prima dată în istorie când o sărbătoare este creată pentru a ridica nivelul de conștientizare cu privire la fascinantele mișcări ce au loc neîncetat în galaxia noastră.


Terra, deodată cu întreg Sistemul Solar, călătoreşte în jurul Centrului Galactic al Căii Lactee într-o perioadă de 225 milioane ani pământești. Pentru oricine a privit măcar o data cerul înstelat și s-a minunat de măreția cosmosului în care trăim, e un motiv de bucurie să avem o zi special dedicată acestui eveniment astronomic. Sărbătoarea este inițiată de oameni pasionați de știință și fascinați de misterele universului, cu dorința de a trezi în conștiința publică sentimentul că suntem toți o mare familie, o societate planetară. Thy Veils participă cu entuziasm la aceasta nouă sărbătoare și oferă gratuit, în zilele de 28 și 29 septembrie, întreaga discografie a trupei înregistrată în perioada 1998-2016.

Thy Veils este un proiect artistic fondat în 1995 de Daniel Dorobanțu și dezvoltat de-a lungul timpului împreună cu un grup larg de artiști talentați. În vara anului 2016, Thy Veils au lansat single-ul “Sun Sun”, moment care anticipează o noua etapă în evoluția grupului din Timișoara. Direcțiile de expresie ale trupei gravitează în jurul introspecției, contemplației și stărilor de bucurie lucidă, ca parte din călătoria de cunoastere a Universului. Creațiile artistice multimedia ce poartă semnatura lui Daniel Dorobanțu întregesc atmosfera muzical-vizuală, îmbogățind audiența cu stări de mirare și intuire a misterelor universului, facilitând călătoria imaginară în lumile noastre exterioare și interioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.