Horia Brenciu revine cu un concert extraordinar la Timişoara. Vezi când va...

Horia Brenciu revine cu un concert extraordinar la Timişoara. Vezi când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI
Horia Brenciu va susţine un concert extraordinar la Timişoara
Horia Brenciu va susţine un concert extraordinar la Timişoara

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului din Bucureşti.  Artistul supranumit „omul-spectacol”, concertează în Timișoara, pe 29 octombrie, la Opera Națională Română, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioși care alcătuiesc HB Orchestra.


Artistul promite un concert unic, plin de hituri, piese noi și momente surprinzătoare.

„O lună nebună, o lună muzicală, o lună plină de bucurii! Începem turneul în forță pe 6 octombrie, la Piatra Neamț și ne oprim pe 5 noiembrie, la București! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulți prieteni de revăzut și o groază de lume de îmbrățișat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulțime de piese noi și în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat și mai mult de țară și m-a făcut să-i iubesc și mai mult pe români. De pe 6 octombrie până pe 5 noiembrie, fiecare seară de concert va fi unică și va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aștept să ne vedem”, a transmis artistul.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient imediat adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, Horia Brenciu generează audienței bucuria de a trăi. Evenimentul face parte din Programul național cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internațional și pentru Drepturile Omului – CIADO România și Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice. Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Operei și online, pe: vandbilete.ro și eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 150, 100 sau 80 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.