Îndepărtat de la BC Timișoara, bun pentru U-BT Cluj-Napoca. Ce tânăr format...

Îndepărtat de la BC Timișoara, bun pentru U-BT Cluj-Napoca. Ce tânăr format la ”lei” sosește ca adversar în prima rundă

0
DISTRIBUIȚI
george.toth_
Timișoreanul George Toth revine ca adversar în Sala ”Constantin Jude”

BC SCM Timișoara s-a despărțit la finele sezonului trecut de o serie de jucători de perspectivă. Printre aceștia s-a numărat și pivotul George Toth. După ce și-a încercat norocul la Ploiești, club cu grave probleme financiare, tânărul baschetbalist a semnat un nou contract în această vară chiar cu adversarul ”leilor” din prima etapă, U-BT Cluj-Napoca.

Toth (24 ani) s-a înțeles în această vară mai întâi cu CSM Ploiești, dar noul club prahovean trece prin momente grele.


Până la urmă longilinul baschetbalist s-a reorientat și a ajuns la puternica formație din Cluj. ”Am venit la Cluj cu gândul să fac performanță, este un pas înainte pentru mine și, în același timp, îmi doresc să ajung la lotul național și să joc constant. Este adevărat că nu am mai jucat de mult timp, au fost probleme, am semnat la un club, am venit la altul, am început cu stângul cum se spune, dar sper să intru în formă cât mai repede. Mă bucur că am ajuns la U-Banca Transilvania și sunt sigur că am luat decizia cea mai bună de la veni la Cluj”, a declarat George Toth pentru site-ul oficial al lui U-BT.

George Toth a făcut parte din lista de tineri care au plecat de la BC Timișoara după ultimul sezon și din care a mai făcut parte Raul Covaciu și Vlad Szekely. Cu toții considerați la un moment dat jucători de mare pespectivă.

Primul meci al lui BC SCM Timișoara în noul sezon va fi chiar împotriva clujenilor, luni, 19 septembrie, în Sala ”Constantin Jude”. Astăzi, ”leii” dispută ultimul amical, tot pe teren propriu, cu Dinamik Belgrad (ora 18.30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.