Ionuț Popa, ”împăcat” la finele jocului cu Steaua: ”Nu au adversar”. Reacția...

Ionuț Popa, ”împăcat” la finele jocului cu Steaua: ”Nu au adversar”. Reacția lui Laurențiu Reghecampf după victoria la limită cu ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
acs-poli-steaua-18
Ionuț Popa a încercat să facă față Stelei cu ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara a pierdut în fața Stelei, scor 0-1, în etapa a VIII-a a Ligii I. Tehnicianul Ionuț Popa era mulțumit la final de atitudinea elevilor săi în ciuda înfrângerii, una la un scor mic, dar care părea greu de evitat. Bănățenii riscă să-l piardă din nou pe Pedro Henrique, atacantul brazilian aflat într-o formă bună e suspect de întindere la ligamente.

”Din păcate nu am reușit să realizăm ce ne-am propus… Am pregătit jocul aproape perfect. Jucătorii au respectat mai mult din cerințe, 60-70% din ce le-am cerut, cel puțin prin prisma organizării jocului. Am avut densitate. Din păcate contraatacul nu a funcționat, Doman a jucat bine, Bărbuț și mai bine, dar îmi pare rău de faza din prelungiri… Am vrut să-l schimb pe Pedro la pauză… din păcate m-am luat după jucători, cred că are întindere la inghinali”, a declarat Ionuț Popa.

Tehnicianul s-a referit și la publicul prezent în număr mare azi pe stadion, circa 15.000 de spectatori. ”Au fost foarte mulți și o galerie frumoasă pe care o încurajez, să vină alături de noi, prin prestațiile pe care le facem încercăm să-l aducem lângă noi.


Sper să vină și altădată când echipa o să aducă și puncte în clasament și o să joace și mai bine. Eu am adus atacant, dar nu ne-a lăsat adversarul. Cred că nu au adversar, știu să joace, au intervenții bune, stau bine în teren, gândesc bine, au calitate, mi-ar plăcea și mie 3-4 de la Steaua. Atitudinea m-a mulțumit. Față de ce am văzut anul trecut, când 3-4 stăteau, cred că determinarea aceasta place tuturor. Că mingea ajunge repede la poarta adversă”, a mai spus Popa. Acesta a comentat în mod ”specifi”c zvonurile de după jocul cu Voluntari: ”Nu am lipsit un minut de la echipă. Nici măcar când îmi fată cățeaua”.

”Pedro Henrique pare să aibă o accidentare de durată. Reintră Cânu și Șeroni… Nouă ne lipsește cel care trebuie să o dea în poartă. Ne lipsește acel jucător”, a fost o altă concluzie a antrenorului Popa.

Reghecampf, doar două-trei cuvinte despre meci

De partea cealaltă antrenorul Stelei a fost foarte ”scurt” la conferința de după joc. ”Un meci după care cel mai important pentru echipa noastră în seara asta sunt cele trei puncte. Mai puteam marca unul sau două goluri. Dar e okay, sunt mulțumit. Venim după o săptămână grea. Cele trei puncte câștigate au fost foarte importante. Nu ne-am retras și ne-am dorit al doilea gol. Mergem mai departe, obiectiv îndeplinit, ne gândim la următorul meci. Sunt mulțumit de tot ce s-a întâmplat. Nu e problema mea ce joacă Poli”, a fost întreaga declarație a lui Laurențiu Reghecampf la conferința de după meci.

A fost prima victorie a Stelei la Timișoara după 7 ani.

1 COMENTARIU

  1. Dupa mine cel mai bun antrenor pe care la avut Poli pina-n prezent este Ionut Popa, cu jucatori de divizia B si C a tinut piept celei mai galonate echipe din Tara „Steaua”, e normal sa primesti gol cind la Steaua sunt cei mai buni jucatori , oricum felicit echipa Poli in mod deosebit pe d-nu Ionut Popa si mai putin pe d-nu Primar Robu care nici pina acum n-a rezolvat nimic cu Curtea de Conturi dar nici cu finantarea echipei…e mare rusine la un oras atit de mare sa spui ca nu poti plati 24 de jucatori si un personal auxiliar !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.