Îți place să gătești? Camera de Comerț Timiș organizează un nou curs...

Îți place să gătești? Camera de Comerț Timiș organizează un nou curs de bucătar. Cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI
bucatar
Curs de bucătar organizat de CCIA Timiș.

Locuitorii din județul Timiș care sunt pasionați de gătit și doresc să profeseze ca bucătari calificați, și nu numai, sunt așteptați să se înscrie la un nou curs de bucătar. Acesta este lansat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și este avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Ce învață participanții la cursul de bucătar

Potrivit reprezentanților instituției, cursul se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atât celor care doresc să profeseze ca bucătari calificați, cât si celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în materie de gastronomie.


Astfel, programul dezvoltă abilități fundamentale pentru meseria de bucătar, stimulează imaginația și creativitatea și pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a fi un bun specialist.

La finalul cursului, participanții vor dobândi competențe specifice de comunicare și muncă în echipă, aprovizionarea cu materii prime și auxiliare, asigurarea condițiilor igienico-sanitare, organizarea cadrului general de închidere și deschidere a activității și întocmirea documentelor specifice.

„Tematica cursului vizează: pregătirea și depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde și reci, gustări calde și reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume / orez / pește, fructe de mare, sosuri, salate, paste făinoase, dulciuri”, transmite CCIA Timiș. Cursul se organizează în perioada 7 noiembrie 2016 – 31 martie 2017 (240 ore teorie, 480 ore practică). Partea teoretică se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri, iar partea practică la un restaurant din Timișoara.

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Taxa este de 1.200 lei, achitabilă în două rate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.