Jaf armat la o bancă din Arad. Vezi cum a acţionat făptaşul...

Jaf armat la o bancă din Arad. Vezi cum a acţionat făptaşul și ce s-a întâmplat cu banii

0
DISTRIBUIȚI

arma pistol

Un bărbat care purta o cagulă neagră şi era înarmat cu un pistol a intrat, în această dimineață, într-o sucursală a Băncii Comerciale Române (BCR), situată în cartierul Micălaca, pe Aleea Borsec, conform specialarad.ro. Incidentul a fost confirmat şi de Poliţia din Arad.

Conform sursei citate, un bărbat de statură relativ mică a ieșit din bancă purtând pe cap o cagulă, în spate un rucsac și un pistol în mână.


Ieșind din bancă în fugă, bărbatul a luat-o rapid pe strada Sighișoara și s-a făcut nevăzut printre blocuri. La fața locului se alfă mai multe echipaje de poliție și jandarmi, inclusiv conducerea IPJ Arad, în vreme ce mai mulți polițiști și jandarmi au împânzit cartierul Micălaca pentru a-l căuta pe atacator. Unul dintre angajații băncii a vrut să meargă spre bărbatul mascat în momentul în care acesta a intrat în sucursală, moment în care acesta din urmă a îndreptat arma spre el, iar angajatul a făcut un pas înapoi, mai transmite sursa citată.

Conform Digi24, banii furați au fost recuperați, fiind găsiți de polițiști într-un rucsac, pe o stradă din apropiere. Zona a fost izolată de poliție, iar în interiorul băncii a început ancheta.

Vom reveni cu amămunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.