Membrele ALDE Timiş au o nouă şefă. De ce a plecat Lidia...

Membrele ALDE Timiş au o nouă şefă. De ce a plecat Lidia Laction din partidul Mariei Grapini

0
DISTRIBUIȚI

lidia-laction-1-facebook

Organizaţia de Femei a ALDE Timiş are un nou preşedinte. Cea care va conduce femeile liberale din judeţ nu este însă la prima experienţă ca politician. Ba mai mult, la alegerile locale din vara acestui an, aceasta a fost singura femeie care a intrat în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş. Vorbim despre Lidia Laction, fostă membră Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), filiala Timiș.

„Probabil că dintre dumneavostră o să mă întrebaţi de ce această alegere şi o să vă spun că obiectivele politice din statutul partidului ALDE coincid cu obiectivele mele, fiind aceleaşi pentru care eu am intrat în politică. O să amintesc despre susţinerea tinerei generaţii prin programe politice care să asigure tinerilor dreptul la muncă şi vom avea proiecte şi mă voi implica personal alături de colegii mei pentru sprijinirea tinerilor în acest sens.


Sunt o susţinătoare în lupta pentru combaterea tuturor formelor de discriminare şi o să vedeţi că o să venim cu multe proiecte în ceea ce privesc problemele persoanelor cu dizabilităţi. Aşa cum spunea şi Marian ( n.r – Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş) vreau să am şi nişte proiecte privind susţinerea mediului de afaceri local,pentru că provin din mediul de afaceri local. Lucrez în acest domeniu de peste 15 ani, deţin o firmă de media producţie publicitară şi, ca atare, ştiu de ce m-am lovit de-a lungul anilor în acest domeniu Eu am intrat în politică din dorinţa de a schimba, pentru că e foarte uşor să stai deoparte şi să te plângi”, a declarat noua membră ALDE.

Întrebată de PRESSALERT.ro dacă despărțirea de Maria Grapini, președintele PPU-sl Timiş are la bază un conflict, Laction a explicat că „în momentul în care am decis să intru în politică acum un an a fost dintr-o revoltă pe care am resimțit-o în ceea ce privește anumite proiecte pe care am vrut să le pun în aplicare. Ideea este că un singur om nu poate rezolva nenumărate probleme legate de sănătate sau de educație și atunci acesta a fost motivul pentru care m-am alăturat. Motivul pentru care am plecat este că nu am reușit să găsim puncte comune și să ducem proiectele pe care eu mi le doream mai departe în aplicare. Nu am putut ajunge la un numitor comun”.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.