Nicolae Robu anunță ce se întâmplă cu listele PNL Timiș pentru parlamentare...

Nicolae Robu anunță ce se întâmplă cu listele PNL Timiș pentru parlamentare după demisia lui Blaga

0
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016

Prima declaraţie oficială pe tema demisiei lui Vasile Blaga din PNL a fost emisă astăzi de liderul PNL Timiş prin intermediului unui comunicat de presă. „Urmare a celor întâmplate astăzi, dl Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016. Filiala Timiş a PNL va decide în BPJ -singurul for abilitat statutar în acest sens-, într-o ședintă viitoare, asupra modului în care va fi gestionată situaţia creată la nivelul listelor de candidaţi.


În orice caz, câtă vreme eu voi fi președinte PNL Timiş, pe listele filialei nu vor putea apărea candidaţi trimişi în judecată sau aflaţi în alte posturi care ar putea aduce prejudicii de imagine partidului, indiferent de relaţiile interumane existente între noi, membrii partidului şi de părerea pe care o avem unii despre alţii. Trebuie să intelegem că mai importantă decat aceasta părere este percepţia pe care o au / şi-o formează asupra noastra cetăţenii de la care aşteptăm voturi şi mai importante sunt interesele partidului, nu ale unuia sau altuia dintre noi!”, a transmis Robu.

Amintim că Vasile Blaga primise din oficiu, în calitate de copreşedinte al PNL şi senator de Timiş, primul loc pe lista PNL pentru Senat, la alegerilor parlamentare. Pe locul II pe lista pentru Senat a fost ales omul de afaceri Dumitru Dinulescu, partener de concedii al primarului Nicolae Robu. „Nu văd motive pentru care domnul Blaga să tragă lista în jos . (…) Nu fac eu analize de prestaţii parlamentare, domnul Blaga este unul din cei mai activi oameni politici din România. Noi ne asumăm candidaţii cu care o să mergem în campanie”, declara Robu la data la care anunţa că Blaga va candida pe lista PNL Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.