Nicolae Robu îi ridică OSANALE „nemernicului” Alin Popoviciu. Cum îl va ajuta...

Nicolae Robu îi ridică OSANALE „nemernicului” Alin Popoviciu. Cum îl va ajuta primarul să se curețe de păcatele pentru care este cercetat de DNA

0
DISTRIBUIȚI
lansare candidati pnl timis 2016 3 alin popoviciu
Alin Popoviciu. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Desemnat candidat al filialei județene a PNL pentru șefia Consiliului Județean Timiș la alegerile locale de la începutul acestei veri, deputatul Alin Popoviciu a fost reevaluat de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Din „nemernic”, cum era numit de primar pe vremea când era la PDL, Popoviciu a ajuns un om harnic.

Pierderea șefiei CJ Timiș cu Popoviciu cap de listă nu a fost însă o lovitură pe care Robu să o uite, așa că acesta a decis: Popoviciu nu are ce căuta pe lista cu candidați din partea PNL la alegerile parlamentare.


Însă primarul Timișoarei pare să fi devenit între timp un mare susținător al deputatului anchetat în dosarul închirierii spațiilor de la Aeroportul Timișoara.

„Uite, Alin Popoviciu a înţeles să nu fie candidat, după discuţii multe, cu calm, şi nu i-a fost uşor, pentru că acum, cunoscându-l mai bine, vă spun că Alin Popoviciu a muncit extraordinar. Şi acum vă spun că el a fost parlamentarul care a venit cu o informaţie foarte importantă pentru noi şi am pregătit dosare pe baza cărora e posibil să obţinem nişte fonduri pentru şcoli, de exemplu. Ce e bun trebuie să spunem că e bun şi ce e rău trebuie să spunem că e rău, dacă suntem oameni cinstiţi. A înţeles că dincolo de ce a făcut el în aceşti ultimi ani, că nici nu a mai avut acele ieşiri care i-au adus lui imaginea negativă. Imaginea de acum este una care nu ar face bine partidului şi nici lui nu i-ar face bine, dar el prin ce va face în continuare şi va avea tot sprijinul meu să facă îşi va drege imaginea. Este tânăr şi va putea veni să se prezinte inclusiv sub postura de candidat sau ce vrea el, pentru că oamenii îl vor privi sub toate aspectele şi vor vedea că devin predominante lucrurile pozitive faţă de scăpările pe care le-a avut în viaţa. Nimeni nu trebuie să fie taxat toată viaţa pentru anumite scăpări pe care le-a avut”, a spus Robu la finele acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.