Nou furnizor de electricitate și gaz pe piața din Timișoara. Vezi despre...

Nou furnizor de electricitate și gaz pe piața din Timișoara. Vezi despre ce este vorba

1
DISTRIBUIȚI

conferinta-cez-18

Un nou furnizor de energie va intra pe piața din Timișoara. CEZ Vânzare pune la dispoziția consumatorilor “Energie pentru profit” – curent electric și gaz metan. De luna viitoare, inclusiv consumatorii casnici vor putea să își aleagă un nou furnizor de energie.

Joi, furnizorul de energie, CEZ Vânzare, a organizat o întâlnire cu exponenții mediului de afaceri din Timișoara și împrejurimi, în cadrul unei campanii de informare a consumatorilor privind avantajele și dezavantajele schimbării furnizorului de energie electrică și gaze natutale.


”Odată cu liberalizarea pieței de energie și a celei de gaze naturale complet pentru agenții economici și gradual pentru cei casnici, aceștia au dreptul să își aleagă furnizorul și pot negocia și încheia un contract pentru furnizarea energiei și/ sau a gazelor naturale direct cu acesta. Diferență dintre furnizorii de pe piață o constituie orientarea către client, transparența, flexibilitatea în produsele și serviciile oferite în funcție de nevoile clientului, inovația care determină căutarea unor soluții noi pentru creșterea satisfacției clientului. Toate acestea fac parte din viziunea CEZ Vânzare care oferă clienților săi dincolo de o relație contractuală, un parteneriat care să aducă beneficii personalizate activității derulate”, transmit reprezentanții CEZ.

Parte din Grupul CEZ România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business și instituționali. CEZ Vânzare furnizează energie în 90% din județele țării, oferind clienților săi pachetul dual energie electrică și gaz încă din 2008.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ! In cazul unui sat aflat la 16km de Timisoara la care majoritatea locuitorilor vreau bransare la o retea de gaze aveti posibilitatile de a rezolva aceasta problema ?
    Va multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.