O nouă victorie la un scor ”astronomic” pentru Timișoara Saracens. Campionii au...

O nouă victorie la un scor ”astronomic” pentru Timișoara Saracens. Campionii au fost ”de ZECE” în Cupa Regelui cu ”U” Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Victorie fără emoții pentru Timișoara Saracens. Foto: Facebook / Timișoara Saracens Rugby Club
Victorie fără emoții pentru Timișoara Saracens. Foto: Facebook / Timișoara Saracens Rugby Club

Runda a doua din Cupa Regelui la rugby nu a adus nicio surpriză în Ronaț.


Puternica Timișoara Saracens RCM s-a impus la scor, 69-7 (36-0), în fața mai modestei Universitatea Cluj-Napoca. Bănățenii au înscris azi nu mai puțin de zece eseuri!

Calafeteanu și Burcea au dus rapid scorul la 14-0. Primul, din penalitate, a majorat diferența. Tânărul Zaharia a înscris al treilea eseu, fără transformare, în timp ce Umaga și Calafeteanu au stabilit scorul la pauză. Încercare plus transformare pentru 36-0. După pauză eseurile au curs și mai aprig. Sabău, Pretorius (de două ori), Gorcioaia și Calle Rivas au culcat balonul pentru gazde în terenul de țintă. Singurul eseu oaspete, de ”onoare”, a fost realizat la scorul de 48-0 pentru Saracens RCM.

Timișoara Saracens și-a continuat astfel marșul și în Cupa Regelui. Pe 1 octombrie, în aceeași competiție, bănățenii se testează pentru ultima dată, la Baia Mare, înainte de întâlnirea cu Edinburgh din Cupa Challenge, programată pe 15 octombrie.

Timișoara Saracens (primul 15): Militaru, Rădoi, Pungea, Popârlan, Drenceanu, Morrison, Ianuș, Burcea, Calafeteanu, Calle Rivas, Shennan, Umaga, Sefanaia, Zaharia, Conache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.