Paul Damixie şi Feli, cei doi timişoreni „emigraţi“ la Bucureşti, au parte...

Paul Damixie şi Feli, cei doi timişoreni „emigraţi“ la Bucureşti, au parte de succes în Marea Britanie. Vezi în ce playlist a intrat noul single „Time” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Paul Damixie a intrat în playlist-ul MTV Dance din Marea Britanie cu noul lui single Time
Paul Damixie a intrat în playlist-ul MTV Dance din Marea Britanie cu noul lui single „Time”

Noua melodie a timişoreanului Paul Damixie, „Time“, o piesă realizată alături de Feli (artista timişoreancă „emigrată“ şi ea în capitala ţării) a intrat în playlist-ul prestigiosului canal MTV Dance din Marea Britanie.

„Piesa a fost lansată în Marea Britanie, Olanda şi Belgia şi a intrat şi-n playlist-ul MTV Dance. Îmi doresc de mult timp să colaborez cu Feli având în vedere că e una din cele mai bune voci din România. Acum că face parte din echipa HaHaHa Production, am zis să îi propun să facem o piesă. Din fericire a zis da. Aşa s-a născut single-ul Time“, ne-a declarat Paul Damixie.

După ce a intrat în atenţia melomanilor din lumea întreagă cu remixul său la piesa „Hello”, în luna aprilie a acestui an timişoreanul a fost recompensat cu premiul pentru remixul anului, la Miami, în cadrul The Remix Awards, eveniment ce s-a desfăşurat  în cadrul celei mai celebre conferinţe mondiale dedicate muzicii de dans, Miami Music Week. „M-a ajutat premiul The Remix Award, mă ia lumea mai în serios.


Mi s-au deschis multe porţi atât în ţară cât şi în afara graniţelor“, ne-a declarat Paul Damixie.

Muzicianul s-a născut la Timisoara în 12 septembrie 1988, iar primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de 11 ani. De.a lungul anilor, a mixat alături de artişti celebri şi a pus bazele proiectului Radio Killer, cu care a avut parte de succes. Chiar dacă de opt ani de zile s-a mutat la Bucureşti, recunoaşte faptul că sufletul i-a rămas la Timişoara. „Stau la Bucureşti de opt ani, de când am intrat în echipa HaHaHa Production. Dar sufletul mi-e tot la Timişoara. În ceea ce priveşte afirmarea, nu cred că ai mai puţine şanse dacă stai în Timişoara. Dar, nu ai la fel de multe şanse de afirmare ca în Bucureşti, unde poţi lucra cu multă lume, în cele mai mari studiouri, cu cei mai pricepuţi oameni din industrie. Eu am făcut muzică acasă, în Timişoara mulţi ani, dar când am ajuns la Bucureşti am înţeles că se întâmplă mai multe lucruri în Bucureşti, pentru că ai acces la mult mai multe lucruri“, ne-a declarat Paul Damixie.

În viitorul apropiat, artistul se pregăteşte să lanseze câteva piese noi cu voci „foarte bune, unele fresh şi necunoscute“. Şi pentru că, recent, oraşul nostru a fost desemnat Capitală Culturală Europeană în 2021, l-am întrebat ce părere are de această desemnare. „Cred că e foarte bine că Timişoara va fi Capitală Culturală. O să crească numărul turiştilor, numărul evenimentelor culturale. Poate o să vin şi eu mai des acasă, să pun muzică, nu doar în vacanţă“, a adăugat Paul Damixie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.