Pesedistele din Timiş, campanie pentru ca femeile să dea cratiţa pe politică....

Pesedistele din Timiş, campanie pentru ca femeile să dea cratiţa pe politică. Cum le vor convinge

1
DISTRIBUIȚI

romanita jumanca (2)

Planuri mari pentru membrele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Timiş. În frunte cu preşedintele Romaniţa Jumanca (foto), femeile social-democrate din judeţ vor să implemnteze un program prin care doamnele să devină mai…bărbate. Mai exact, prin campania „Împreună clădim România”, femeile din PSD Timiş vor organiza mai multe evenimente care vor avea ca scop responsabilizarea femeii faţă rolul ei în viaţa socială.

Concret, pesedistele din Timiş speră ca graţie campaniei lor femeile să schimbe îndeletnicirile tradiţionale de gospodine cu unele în acord cu viaţa din zilele noastre.


„Ne dorim mult să implicăm atât doamnele din organizaţie, cât şi alte femei care ar fi interesate de această temă. Aş spune că există nişte cuvinte cheie ale acestei campanii şi anume: femeie, implicare, echipă şi civism. Știm că femeia lucrează în gospodărie şi nu numai, acţionează pe mai multe planuri, de ce nu de la micro la macro, de la gospodărie la cetate. Civismul înseamnă să faci lucruri bune în cetatea în care locuieşti şi sunt convinsă că implicarea noastră, a tuturor, ar aduce rezultate extraordinare”, spune Romaniţa Jumanca, preşedintele OFSD Timiş. Implicarea câtor mai multe femei în poltică sau în acţiuni umanitare sunt doar două din rezultatele aşteptate de doamnele din OFSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.