Ripensia Timișoara SMULGE o remiză din duelul timișean cu CSM Lugoj. Vezi...

Ripensia Timișoara SMULGE o remiză din duelul timișean cu CSM Lugoj. Vezi rezultatele rundei a III-a din C4

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia a alergat după egalare cu CSM Lugoj
Ripensia a alergat după egalare cu CSM Lugoj

Etapă nefastă pentru trupele timișorene din Liga a III-a, după succesul clar de la Alba Iulia cu Ighiu, FC Ripensia Timișoara s-a chinuit pe teren propriu în derby-ul timișean cu CSM Lugoj, scor 2-2. Cealaltă formație din Orașul de pe Bega, ACS Poli II, nu a putut repeta nici ea figura din primele runde și a cedat la un scor sever în județul Arad.

”Ripi” părea să-și fi revenit după ”șocul” din prima rundă, dar a fost aproape de al doilea eșec la rând în ”Ciarda Roșie”. Lugojul lui ”Cosmin Petruescu” nu e însă orice echipă și mereu a pus probleme mari în duelurile cu conjudețenele. Ieri, Drăgoescu a deschis scorul pentru oaspeți după doar 17 minute din meci.


Iar, după jumătate de oră din meci Briciu a văzut al doilea galben. Mai mult, după pauză, Apro (min. 55) a deviat în proprie poartă șutul experimentatului Bogdan Bozian. Culmea, de această dată tinerii aveau să scoată castanele pentru roș-galbeni. Mai întâi Filip a prins un voleu de senzație de la mare disntață și a redus diferența în minutul 68, apoi, când toată lumea o credea pe CSM câștigătoare, un alt tânăr, Olărescu, înscrie la ultima fază.

Patru puncte în trei meciuri și pentru Ripensia urmează un nou duel timișean, la Giarmata. Lugojul a rămas neînvins, cu cinci puncte adunate.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa – cpt., Apro, Toma, An. Popescu (50 Filip) – Semeniuc (71 Olărescu), Briciu, Zaluschi, Ungureanu (81 Nanu) – Mediop, Golda. Antrenor: Remus Steop.

CSM Lugoj: Pădurariu – Precupanu, Drăghici, Miculescu – cpt., Roșie – Lazea, Livan (70 Marta) – Drăgoescu (48 R. Rus), Bozian, Olariu (84, Horcea) – Silaghi-Perju (61 Ciubotariu). Antrenor: Cosmin Petruescu.

ACS Poli II, eșec sever în Arad

Dacă în runda trecută echipa pregătită de Adrian Stoicov a triumfat la scor în fața Devei, ieri ACS Poli II a suferit un eșec drastic pe terenul celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, 0-4. Echipa timișoreană a rămas astfel cu șase puncte în C4.

Celelalte rezultate din etapa 3 din Liga a III-a, Seria a IV-a: Mama Mia Becicherecu Mic – Millenium Giarmata 3-0, Unirea 1924 Alba Iulia – Industria Galda 0-2, Cetate Deva – Pandurii II 1-0, UTA II – Național Sebiș 1-2, CSM Școlar – Ighiu 3-4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.