Roxana Iliescu despre Blaga şi Robu: „mincinos” şi „neserios”. Ce mesaj le...

Roxana Iliescu despre Blaga şi Robu: „mincinos” şi „neserios”. Ce mesaj le transmite primarilor PNL nemulţumiţi de conducerea județeană VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
vasile blaga nicolae robu (4)
Nicolae Robu și Vasile Blaga

Declaraţii savuroase pe tema scandalului din PNL Timiş – de asta au avut parte cei care au urmărit emisiunea PRESSALERT LIVE din această seară, unde invitată a fost Roxana Iliescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi prim-vicepreşedintele PMP Timiş.

Aceasta a comentat despre negocierile purtate cu liberalii pentru formarea unei majorităţi la conducerea CJ Timiş, după alegerile locale, spunând că „au fost foarte multe minciuni împărtăşite inclusiv primarilor de la PNL. Au fost minţiţi aşa, într-un mod în care spun eu că nu meritau, de liderii pe care îi au, inclusiv de liderul lor de la Bucureşti la care mă refeream acum cu precădere (n.r. – Vasile Blaga). S-au făcut foarte multe afirmaţii neadevărate şi au fost manipulaţi. Cumva lor li s-a spus faptul că noi nu am dorit sub nicio formă şi ei au făcut tot posibilul să putem face echipă, ceea ce este o minciună sfruntată, fiindcă inclusiv la dumneavoastră în emisiune, inclusiv în articole de presă eu am afirmat foarte clar: eu în doresc ca proiectele noastre, fiind un partid de centru-dreapta, să fie susţinute în primul rând de PNL.


Personal l-am sunat pe domnul Robu şi nu mi-a răspuns la telefon, în acele momente înainte să semnez protocolul cu cei de la PSD. Nu a existat nicio iniţiativă serioasă de a ne întâlni toţi liderii la aceeaşi masă. Probabil şi-au închipuit că fiind un partid tânăr şi lipsit de experienţă suntem aşa la dispoziţia unuia sau a altuia. Am fost trataţi cu foarte multă neseriozitate şi cu o lipsă de respect crasă”.

Amintim că, astăzi, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost acuzat de secretarul general al formaţiunii judeţene, Dănuţ Groza, că prin refuzul de a-l pune pe Petru Roman, primarul din Deta, pe locul III pentru Camera Deputaţilor, comite o „golănie”. Practic, Robu a încercat să îl impună pe Marian Vasile, fostul său consilier personal pe locul dorit de primari pentru Roman, dorinţă care s-a soldat cu demisia a 18 primari provenind din vechiul PDL din biroul politic judeţean al PNL Timiş.

Pe tema scandalului din PNL, Iliescu a comentat că primarii PNL care sunt nemulţumiţi de modul în care conduce Nicolae Robu partidul, inclusiv Dănuț Groza, sunt aşteptaţi să vină în PMP. „Îi aştept cu mare drag. Sigur că da. Cum să nu îţi doreşti să ai în partid oameni serioşi şi care au fost votaţi cu 80% de comunitate? Să ajungă să te voteze 80% din comunitatea pe care o reprezinţi înseamnă că ai făcut proiecte pentru oamenii ăia şi ai făcut ceea ce trebuie în mandatul de patru ani”, a adăugat invitata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.