Ryanair și-a lansat, astăzi, baza de la Timișoara cu o ofertă de...

Ryanair și-a lansat, astăzi, baza de la Timișoara cu o ofertă de nerefuzat. Vezi spre ce destinații poți zbura FOTO

0
DISTRIBUIȚI

RAYAN AIR_8Primul avion operat de Ryanair pe Aeroportul Internațional Traian Vuia Timisoara (AIT), a aterizat joi la prânz. Cursa București – Timișoara și retur a inaugurat baza dîn Banat a companiei aeriene care ocupă primul loc în Europa.

Ryanair a lansat, astăzi, șapte noi destinații spre care pot zbura direct pasagerii care se îmbarcă la AIT: Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano. Compania irlandeză este devine astfel alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din Timișoara până în octombrie 2017, alegând din cele șapte rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse, au anunțat reprezentanții companiei.

„Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include șapte noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile. De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat. Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a vorbit și el despre oportunitățile pe care le aduce județului noile rute care s-au deschis azi.


„Felicit compania Ryanair și AIT pentru acest parteneriat. Nu numai din punctul de vedere al Timișoarei, dar și din cele ale județului și regiunii, pentru noi înseamnă foarte mult, mai ales că estimările arată o mobilitate a aproximativ 600.000 de pasageri în prima etapă de dezvoltare. Vă asigur că veți găsi un partener important și în Consiliul Județean Timiș, și, cred, inclusiv această relație va ajuta Timișoara în competiția pe care o avem pentru a deveni Capitală culturală europeană în 2021. Am convingerea că viitorul relației noastre va fi fructuos”, a punctat Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.