Optimism la SCM Politehnica înaintea duelului cu CSA Steaua. Care e starea...

Optimism la SCM Politehnica înaintea duelului cu CSA Steaua. Care e starea medicală a handbaliștilor alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica vrea să se mențină neînvinsă
SCM Politehnica vrea să se mențină neînvinsă

Cu un singur succes în cinci etape, SCM Politehnica Timișoara are parte duminică de un nou duel tare pe teren propriu. În Banat sosește CSA Steaua București, grupare eliminată în sferturile campionatului trecut de către elevii lui Pero Milosevic, dar care, la fel ca echipa alb-violetă, a avut parte de schimbări importante în cadrul lotului.

Dimitrijevic, Kostadinovic, Dragnea sau Stănescu, se numără printre jucătorii care nu au luat parte la duelurile cu Poli de anul trecut și care l-au impresionat pe tehnicianul muntenegrean al bănățenilor.


”Posturile lor sunt bine acoperite acum, de jucători cu experienţă în meciurile cu miză, dar şi noi avem atuurile noastre. Ne-am putut bucura în această săptămână de un ciclu complet de pregătire, cu antrenamente aşa cum ne-am propus, fără să mai fim condiţionaţi de vreo deplasare lungă sau de câte două meciuri în şapte zile. Mi se pare că dacă vom evolua ca în meciul cu Dinamo, atunci putem spera la victorie”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul lui SCM Politehnica.

Timișorenii și-au lins rănile după ultimele rezultate din Liga Zimbrilor, un proces început practic cu revenirea fantastică din finalul meciului de la Focșani, unde s-a salvat un punct de la -5 goluri diferență pe final. Acum, Poli a avut parte de o săptămână întreagă de recuperare. Vuk Milosevic, accidentat la meciul cu Dinamo, și-a revenit după ce a suferit o intervenție chirurgicală maxilo-facială. Lovit în Moldova, căpitanul Cristian Fenici e așteptat și el în teren.

„Atunci când jucăm la Timişoara, trebuie să câştigăm. În primul rând o facem prin apărare, dar şi în atac sper ca să fim mai precişi. Îmi pare rău de meciurile pierdute acasă, am fi meritat măcar egaluri în jocurile cu Călăraşi şi Dinamo”, a precizat Pero Milosevic.

Partida SCM Politehnica Timișoara – CSA Steaua București se dispută duminică, de la ora 16.00, în runda a 6-a a Ligii Zimbrilor. Formația ”militară” are șapte puncte adunate în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.