SCM Politehnica, doar un punct salvat în extremis de pe terenul modestei...

SCM Politehnica, doar un punct salvat în extremis de pe terenul modestei CSM Focșani. Ce diferență au recuperat alb-violeții pe final

0
DISTRIBUIȚI
14485158_708076549357747_1819773897549380396_n
SCM Poli, doar un punct la Focșani. Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica Timișoara

SCM Politehnica Timișoara a fost foarte aproape de a patra înfrângere din cinci jocuri în Liga Zimbrilor. Handbaliștii alb-violeți și-au continuat în Moldova evoluțiile neconvingătoare din campionat și au remizat, în extremis, scor 26-26, cu gazda CSM Focșani.


Leonard Ștefan a punctat la ultima fază după ce gazdele au avut cinci goluri avantaj!

După eșecul la limită cu Dinamo de pe teren propriu, jocul din Vrancea părea o gură de oxigen pentru alb-violeți. Socoteala timișorenilor nu s-a potrivit însă cu realitatea din teren. Acolo unde oaspeții au fost aproape de un adevărat ”cutremur”. Focșaniul a condus de-a lungul partidei și a avut 15-11 la pauză. SCM Poli a reușit să egaleze la mijlocul reprizei secunde, 18-18, dar lucrurile nu au intrat deloc în normal. Gazdele au reușit să ”meargă” chiar la cinci goluri diferență în minutul 56 în urma golului lui Mădălin Țuțu. Dar, totodată reușita de 26-21 avea să fie ultima a amfitrionilor.

Bănățenii au beneficiat pe final și de eliminările succesive ale lui Gheorghe și Rață. Deși părea aproape imposibil și un egal, Marjanovic și compania au reușit în cele din urmă să salveze un punct. Ultima reușită a venit chiar în ultima secundă, autorul ei fiind Ștefan.

Marcatorii Politehnicii în meciul de la Vaslui: Marjanovic 8, Lazarov 8, Lasica 4, Fenici 2, Simovic 2, Santeiu 1, Ştefan 1 (UPDATED).

SCM Poli ia un punct nesperat, dar rămâne cu o agoniseală modestă după cinci runde, patru puncte, chiar unul mai puțin decât CSM Focșani și un îngrijorător loc 12 în clasament. Duminica viitoare timișorenii primesc replica Stelei în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.