Senatorul de Timiş Vasile Blaga, audiat la DNA. Cum l-a lăudat Nicolae...

Senatorul de Timiş Vasile Blaga, audiat la DNA. Cum l-a lăudat Nicolae Robu pe cel care va deschide lista județeană a PNL pentru Senat

1
DISTRIBUIȚI
vasile blaga nicolae robu (4)
Nicolae Robu și Vasile Blaga

Senatorul de Timiş, Vasile Blaga, este audiat astăzi  la Direcţia Naţională Anticorupţie.


Conform stiripesurse.ro, Blaga s-a prezentat la DNA, în această dimineaţă, la ora 9.00, şi a declarat va fi audiat „în calitate de martor într-un dosar înregistrat în cursul acestui an (175/2016)”, fără să dea mai multe detalii.

Blaga a mai fost audiat la DNA în calitate de martor în unul din dosarele fostei sale colege din PDL, Elena Udrea, în noiembrie 2015, dar şi în primăvara acestui an, într-un dosar privind fapte de corupţie la ANRP.

Amintim că Blaga va deschide lista PNL Timiş pentru Senat, la alegerile parlamentare din iarna acestui an, conform declaraţiilor preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu. Susţinerea de care se bucură preşedintele PNL din partea lui Nicolae Robu este necondiţionată. „Nu văd motive pentru care domnul Blaga să tragă lista în jos. (…) Nu fac eu analize de prestaţii parlamentare, domnul Blaga este unul din cei mai activi oameni politici din România. Noi ne asumăm candidaţii cu care o să mergem în campanie”, a explicat edilul-şef al Timişoarei.

1 COMENTARIU

  1. Ce a făcut ptr TIMIȘOARA pana acuma adică în mandatul acesta ptr care a fost ales tot de Timiș?
    Sa spună Robu și vrem fapte concret nu abureala politica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.