Senatorul de Timiș Vasile Blaga a demisionat din fruntea PNL după ce...

Senatorul de Timiș Vasile Blaga a demisionat din fruntea PNL după ce a fost pus sub acuzare de DNA UPDATE 3 Nu va mai candida la parlamentare

1
DISTRIBUIȚI

vasile blaga

Senatorul de Timiș Vasile Blaga, copreședintele PNL, este audiat la DNA Ploiești, unde a ajuns la ora 10.00, fiind citat în calitate de suspect într-un dosar de corupție.

Conform unor surse, liderul liberal este acuzat de trafic de influență. „Nu știu despre ce este vorba. Am fost chemat telefonic”, a declarat Vasile Blaga jurnaliștilor.

Pentru alegerile parlamentare din această toamnă, Blaga este din nou în fruntea listei pentru Senat în cadrul PNL Timiș.


Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Vasile Blaga a anunțat că demisionează din funcția de președinte al PNL când a ieșit de la audieri. Acesta nu a dorit să comenteze în niciun fel dosarul în care, conform unor surse, este cercetat pentru deja celebrul comision de 10% la contracte cu statul în perioada 2009 – 2012, însă a lăsat de înțeles că ar putea să demisioneze din PNL. „Nu vă faceți griji, voi acționa în consecință, sunt garantul respectării statutul partidului. Pentru alți colegi nu garantez”, a spus Blaga la ieșirea din sediul DNA Ploiești. Senatorul de Timiș va fi anchetat sub control judiciar.

UPDATE 2 Elena Udrea este audiată ca martor la DNA Ploiești. ”Dacă știu ceva legat de acest lucru voi spune în primul rând procurorilor. Având în vedere că sunt întrebată de vreo doi ani de zile despre campaniile electorale, mă gândesc că pot fi întrebaţi şi cei care au condus campanii electorale”.

UPDATE 3 Prin intermediul unui comunicat de presă al PNL, Vasile Blaga a anunțat că nu va mai candida la alegerile prlamentare, el fiind desemnat ieri să fie cap de listă la Senat de către PNL Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.