Soarta băncii tehnice de la ASU Politehnica, tranșată în această săptămână. Cum...

Soarta băncii tehnice de la ASU Politehnica, tranșată în această săptămână. Cum se va lua decizia

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu are motive de nemulțumire legate de prestația propriilor jucători
Sorin Brîndescu află în această săptămână dacă rămâne pe banca ASU Politehnica

Antrenorul ASU Politehnica, Sorin Brîndescu, a cerut o întâlnire cu reprezentanții Druckeria, intenționând să-și prezinte demisia după startul de sezon mai puțin reușit.

După discuțiile de azi, Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria” a transmis un comunicat în care se precizează că o decizie va fi luată abia după consultarea rectorului Universității Politehnica, Viorel Șerban, „care va expune punctul de vedere al domniei sale, precum și al instituției pe care o conduce, cu privire la problema postului de antrenor principal la echipa de fotbal a Politehnicii”, dar și după o ședință extraordinară a membrilor cotizanți, care va avea loc joi.


„Membrii cotizanți vor decide, prin vot, continuarea sau încetarea colaborării cu Sorin Brîndescu în rolul de antrenor principal. În acest sens, joi (n.r. 29 septembrie), va fi convocată o adunare generală extraordinară, la care vor fi invitați (prin e-mail) să participe toți membrii cotizanți. Până la exprimarea votului membrilor cotizanți ai clubului nostru, Sorin Brîndescu va continua să se ocupe de pregătirea echipei”, spune comunicatul Druckeria.

Contactul cu Liga 2 a fost unul dur pentru echipa care a promovat, în patru ani, din Liga a 5-a până în eșalonul secund. După nouă partide disputate, ASU Politehnica Timișoara se află pe locul 17 în seria unică din noul format al Ligii 2, cu 20 de echipe, bănățenii înregistrând două victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

Următoarea partidă a alb-violeților este programată sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare la CS Afumați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.