Sorin Brîndescu, ”principal” ASU Poli: ”Am avut aceleași probleme cu echipele care...

Sorin Brîndescu, ”principal” ASU Poli: ”Am avut aceleași probleme cu echipele care se apărau la fel în Liga a III-a”. Veteranul Bebe Mitu a sintetizat situația Pâncotei

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancot-44
Sorin Brîndescu a schimbat ”foaia” la pauză

ASU Politehnica a obținut azi prima victorie în deplasare în Liga a II-a, un 3-0 conturat după pauză pe terenul ”lanternei” Șoimii Pâncota. Tehnicianul Sorin Brîndescu a recunoscut după meci repriza mai slabă făcută de elevii săi, arătându-se nemulțumit de evoluția unor jucători în fața celei mai modeste trupe din B.

”Am avut probleme în prima repriză, deși am dominat. Dar echipa din Pâncota s-a apărat supranumeric și am avut aceleași probleme cu echipele care făceau la fel în Liga a III-a. Astăzi nu am găsit soluții în prima parte de a desface apărarea. N-am avut viteză de joc, nu am intrat în combinații… La pauză am făcut schimbări, am fost nemulțumit de randamentul unor jucători pentru că în mod normal trebuiau să se respecte. Și am reușit să câștigăm… Tot rotesc până îi găsim pe cei care dau randamentul cel mai bun”, a declarat Sorin Brîndescu.

ASU Poli a ieșit din zona roșie a clasamentului în acest moment, dar are parte de un derby de clasament sâmbătă, cu Luceafărul Oradea. ”Ne-am propus să facem minim șase puncte în aceste trei jocuri înainte de jocul cu Brașov. Acum suntem obligați să câștigăm cu Luceafărul”, a precizat Brîndescu. Întrebat de un jurnalist arădean despre scandările anti-UTA, tehnicianul alb-violeților a replicat: ”Eu ca antrenor aproape că nu aud ce se strigă din tribună. Suporterii noștri ne încurajează în fiecare meci și au și ei meciurile lor, pe care sper să le câștige și noi ne dorim în teren să-i răsplătim pentru ceea ce fac”.

Bebe Mitu, Massone și ”OZN-ul” Pâncota

La 41 de ani ai săi, Dumitru Mitu a tras uneori echipa Șoimii după el. A ieșit de pe teren abia pe final, în minutul 83 și a trimis singurul șut mai periculos al gazdelor, o ”liberă” în prima repriză. Înaintea partidei veteranul arădenilor a oferit o imagine ”neaoșă”, relaxat, a mâncat câteva semințe chiar înainte de intrarea pe teren (foto, stânga).

asu-poli-pancot-14

”Ce să zic, am făcut o primă repriză destul de bună.


Cu puțin noroc, dacă nu primeam așa ușor acel gol… Acea diagonală, le-am și zis că jocul lor se bazează pe aceste mingi în spatele nostru. Eu le-am spus să lase deliberat părțile laterale libere și să strângă în centru acolo.A fost o mică neatenție, apoi cazi și psihic, nu avem condiția fizică bine pus la punct, nu ne-am antrenat două zile… Azi chiar nu ne-am făcut de râs, am limitat proporțiile scorului”, a declarat Bebe Mitu.

Deși a părut să dea indicații de tehnician Mitu spune că refuză să fie ”principal”. Șoimii are banca liberă, pe care se aflau azi doar patru rezerve, doar trei apte de a intra pe gazon. Rică Neaga a fost de altfel prezent la meci, un candidat pe postul vacant, dar deocamdată nu se știe sigur cine va prelua Pâncota care evoluează la Șiria. ”Eu nu mă mai ocup de echipă, nu mai vreau să antrenez. Massone s-a ocupat, eu am venit ca jucător, atât le-am explicat doar, că sunt mai în vârstă, chiar dacă le-a spus el ce să facă… În momentul acesta ne mai trebuie… S-a accidentat și portarul. Dacă avem 11 sâmbătă e bine”, a mai spus Mitu.

”De cascadorii râsului”, a caracterizat experimentatul jucător golaverajul ”șoimilor”. ”Eu n-am venit de la început, în ultimele patru etape nu a fost așa de rău. Au mai venit doi jucători, doi jucători, fără pregătire fizică. Au fost trei goluri pe trei greșeli”, a adăugat Mitu.

Nu se știe deocamdată nici ce planuri are Angelo Massone cu echipa, cel care vrea să o preia de la Pavel Piroș, prezent și el la arena ”Otto Grefner” azi. Italianul are însă o imagine controversată după ce echipele la care a activat s-au îngropat, ultimul exemplu fiind Ceahlăul. ”Massone i-a felicitat pe jucători pentru cele 60 și că pentru cele 30 el e vinovat pentru că nu a adus jucători la timp. Am spus să vin să-i ajut, ei sunt copii, dar nici eu nu mai pot. Eu voiam să joc doar de plăcere în D. Nu mă mai țin așa picioarele, am jucat și azi multe minute… Nu știu ce planuri au ei cu echipa”, a conchis Dumitru Mitu.

1-65 e golaverajul Pâncotei, Șoimii a reușit să ”străpungă” o dată plasa celor de la Unirea Tărlungeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.