Subprefectul Eugen Dogariu DEMISIONEAZĂ. Pentru ce loc va candida la alegerile...

Subprefectul Eugen Dogariu DEMISIONEAZĂ. Pentru ce loc va candida la alegerile parlamentare din partea PSD

1
DISTRIBUIȚI

prefectul eugen dogariu (2)

Subprefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu, va renunţa la funcţia pe care o deţine momentan ca secund al reprezentantului guvernului în teritoriu. Acesta are în plan să urmeze o nouă carieră, în politică.


Contactat de PRESSALERT.ro, Dogariu a admis că „da, voi demisiona în cursul zilei de astăzi. Demisia mea este scrisă, mai trebuie doar trimisă. Intenţia mea este să revin în politică şi să candidez pentru un mandat de deputat. Sper că mă bucur de susţinerea foştilor şi viitorilor colegi din PSD Timiş”. Eugen Dogariu a ocupat până acum câteva luni funcţia de prefect al judeţului Timiş, fiind recent schimbat cu Mircea Băcală, care a fost repus pe funcţia de prefect în baza unei sentinţe judecătoreşti.

„PSD Timiş va avea o perioadă de depunere a candidaturilor, iar ulterior acestea vor fi validate de Comitetul executiv judeţean. Lista noastră nu va fi aprobată de la Bucureşti aşa cum se face pentru alte partide. Practic, de la nivel central nu vor avea loc intervenţii în lista PSD Timiş, doar în situaţia în care candidaţii nu respectă criteriile de integritate impuse de partid. Noi am avut libertatea de a configura şi lista pentru Consiliul Judeţean Timiş şi cred că rezultatele de la alegeri arată că am făcut treabă bună”, a declarat preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, despre lista PSD pentru alegeri. Cel mai probabil numele candidaţilor vor fi făcute publice la finele acestei luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.