Teatrul Național felicită Asociația „Timișoara 2021” pentru reușită. Cum se pregătește pentru...

Teatrul Național felicită Asociația „Timișoara 2021” pentru reușită. Cum se pregătește pentru ce urmează

0
DISTRIBUIȚI
sala-2-02_resize
Sala 2 a Teatrului Național e locul unde s-a născut ideea de accedere la titlul de Capitală Europeană a Culturii

Teatrul Național din Timișoara felicită echipa care a realizat proiectul cu care Timișoara a candidat pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii și pe Simona Neumann, coordonatorul acesteia. Timișoara. Capitală Europeană a Culturii înseamnă un gând și o dorință care au prins rădăcini în Teatrul Național, iar nominalizarea anunțată vineri demonstrează perseverența și profesionalismul Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, determinarea autorităților, implicarea numeroaselor instituții publice și non-guvernamentale, pe lângă entuziasmul cetățenilor față de acest proiect.

„Pentru Naționalul timișoarean, instituția care a girat acest proiect curajos încă din momentul în care nu era mai mult decât o idee, rezultatul anunțat vineri reprezintă o mare împlinire și, în egală măsură, o mare realizare.


Teatrul Național a inclus în proiectul său managerial pentru perioada 2017-2021 un nou program care se subscrie direcțiilor asumate prin proiectul «Shine your light – Light up your city! / Luminează orașul prin tine», cu care echipa a adus titlul la Timișoara. Avem convingerea că vom descoperi împreună semnificații proaspete, constructive pentru marile noțiuni pe care se fundamentează spiritul: memorie, viziune, responsabilitate, umanism, colectivitate, civism. Din acest moment – un moment de intensă bucurie – pornim cu forțe proaspete mai departe”, spune Codruța Popov, consultantul artistic al Naționanlului timișorean.

Teatrul Național din Timișoara își reafirmă încă o dată misiunea de a contribui, prin toate mijloacele sale profesionale, la dezvoltarea orașului prin cultură și la coagularea unei comunități active, corect orientate, responsabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.